Στο Άγιο Όρος πάει ο Αχιλλέας Μπέος για νομικές συμβουλές απ’ το Θεό (και τον Εφραίμ)

article6440_1390917070.w_lΤα μεγάλα μέσα θα επιστρατεύσει ο Αχιλλέας ο Μπέος εν όψει του δικαστηρίου για το σκάνδαλο Koriopolis.
Όπως διαβάζουμε στο magnisianews.gr, ο Δήμαρχος Βόλου σκοπεύει να κάνει αναχωρίσει σήμερα ή αύριο για το Άγιο Όρος, για να ζητήσει τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας- και όχι μόνο.



Ο Αχιλλέας Μπέος δε θα πάει έτσι γενικά στο Άγιο Όρος, αλλά θα πάει εκεί που έχουν πείρα στις δικαστικές υποθέσεις. Εν ολίγοις, θα πάει να βρεί αυτόν:
efraim1

Ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αισθάνθηκε την ανάγκη να βρεθεί κοντά στο Θεό και τον πατέρα Εφραίμ, όχι μόνο για να ζητήσει συγχώρεση και να πάρει δύναμη ενόψει του δικαστηρίου του, που είναι μια δοκιμασία γι’ αυτόν και την οικογένειά του, αλλά και να ακούσει και τις συμβουλές του πατέρα Εφραίμ ο οποίος είναι γνώστης νομικών διαδικασιών.

Άρα εκτός από την άφεση αμαρτιών, ο Μπέος ίσως τσιμπήσει από τον Ηγούμενο Εφραίμ και καμία συμβουλή για να ξεφύγει από τα δίχτυα του νόμου. Μάλιστα ο Δήμαρχος της καρδιάς μας δε θα κάνει μόνος του αυτό το ταξίδι κάθαρσης και αυτογνωσίας, αλλά θα βρεθεί στη μονή Εσφιγμένου με ολόκληρη αποστολή:
Ο Αχιλλέας Μπέος θα βρεθεί στη Μονή μαζί με τον αντιδήμαρχο κοιμητηρίων Χρήστο Στεφόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολο Γαλάτη και κάποιον φίλο του που τον ακολουθεί παντού.

 http://luben.tv/stream/76192