Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στίχους συνθημάτων για πορείες και διαδηλώσεις γράφει πλέον ο Φοίβος


foivos1Μια νέα σελίδα στην καριέρα του έχει γυρίσει πλέον ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Φοίβος, ο οποίος αποφάσισε να αξιοποιήσει το σπάνιο ταλέντο του, στην συγγραφή στίχων για τα συνθήματα που ακούγονται στις πορείες.

Ο καλλιτέχνης, ο οποίος θυμίζουμε ότι πριν από μερικά χρόνια έπασχε από «writer's block», βρήκε ένα νέο πεδίο διοχέτευσης του ταλέντου του, χαρίζοντας τις επιτυχίες του στους διαμαρτυρόμενους συμπολίτες μας, οι οποίοι πλέον θα φωνάζουν ρυθμικά στους δρόμους τις δημιουργίες του. Τα πρώτα συνθήματα-singles του Φοίβου ακούστηκαν στις πρόσφατες κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας, με τα «Βραστούς, βραστούς, θα φάμε τους αστούς, και τους γραφειοκράτες, στο φούρνο με πατάτες» και «Μπάτσοι, TV, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί» να ξεχωρίζουν για την έμπνευση και τη μελωδία τους.
«Τον τελευταίο καιρό είχα απελπιστεί, συνειδητοποιώντας πως όλες μου οι επιτυχίες έχουν τον ίδιο περίπου ρυθμό και βασίζονταν στις ίδιες ιδέες. Πάνω που ετοιμαζόμουν να τα παρατήσω, σκέφτηκα πώς στην παραγωγή συνθημάτων, κάτι τέτοιο δεν είναι πρόβλημα. Μια νέα λεωφόρος επιτυχιών ανοίγεται μπροστά μου», δήλωσε ενθουσιασμένος ο μουσικοσυνθέτης, μιλώντας στο «Κουλούρι».
Ο Φοίβος, έχει ήδη συμφωνήσει να προσφέρει τα συνθήματα που δημιουργεί στην ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τους συνταξιούχους, όσο και με τους ανέργους. Τέλος, δεν αποκλείεται στο τέλος του χρόνου, τα πιο αγαπημένα συνθήματα να κυκλοφορήσουν σε συλλεκτικό δίσκο, ο οποίος θα περιλαμβάνει ντουέτο των συμμετεχόντων στις πορείες με τη Δέσποινα Βανδή.

 http://www.tokoulouri.com/