Πώς θα ρυθμίσετε τις οφειλές στη ΔΕΗ - Έως 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή

Για την τρίτη πρωτοβουλία της ΔΕΗ, από το περασμένο Καλοκαίρι, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πελάτες της ΔΕΗ στην αποπληρωμή οφειλών, μίλησε ο διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ Ανδρέας Πετσίνης στην Οικονομία στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά



Συνεχίζοντας την προσπάθεια, μετά τις γενναίες ρυθμίσεις οφειλών του περασμένου Ιουλίου και τα μέτρα διευκόλυνσης οφειλετών αγροτών που αποφασίστηκαν πρόσφατα, η ΔΕΗ από την 1η Απριλίου ως και τις 31 Ιουλίου δίνει τη δυνατότητα για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών χωρίς προκαταβολή, με την καταβολή τους να γίνεται ως και σε 36 δόσεις.
Η νέα ρύθμιση αφορά και όσους έχουν ήδη υπαχθεί στις προηγούμενες ρυθμίσεις οφειλών, όπως είπε ο κ.Πετσίνης, ενώ η καταβολή της πρώτης δόσης θα γίνεται με την έγκριση του νέου διακανονισμού.
Προϋπόθεση για τον διακανονισμό είναι να πληρώνεται παράλληλα ο τρέχων λογαριασμός, όπως τόνισε ο κ.Πετσίνης. Η δόση θα μπορεί να φτάνει ως το 30% του μέσου μηνιαίου λογαριασμού, για διακονισμό από 18 ως 36 δόσεις.
Με τον τρόπο αυτό, η ΔΕΗ επιδιώκει αφενός να δώσει «μεγάλη ανάσα» στους πελάτες της που είναι συνεπείς, αλλά και στην ίδια την εταιρεία, ενώ συνεχίζει τις πολιτικές ελάφρυνσης του κόστους της ενέργειας προς το ελληνικό κοινό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ξεκινήσουν τις διαδικασίας τόσο μέσω του 11770 ή και με email, αλλά τελικά θα πρέπει να προσέλθουν σε κάποιο υποκατάστημα, προκειμένου να υπάρχει η υπογραφή τους στον διακανονισμό που θα προκύψει.
- See more at: http://left.gr/