Η Χριστοφιλοπούλου ήθελε να... λιαστεί και η Χριστοδουλοπούλου δεν της χάλασε χατίρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ της Τασίας Χριστοδουλοπούλου και της Εύης Χριστοφιλοπούλου από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Συγκεκριμένα, μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε η κ. Χριστοφιλοπούλου στην Θεανώ Φωτίου, με την βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να διακόπτει την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον λόγο πήρε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.
«Δεν θέλετε να απαντήσει στην ερώτηση η υπουργός; Θέλετε να απαντήσει όσα θέλετε εσείς;» είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, και πρόσθεσε: «Αν δεν μπορείτε να ακούσετε μην θέσετε ξανά ερώτηση. Αυτό δεν είναι διαδικασία. Μόνο εσείς αγανακτείτε;» ρώτησε η προεδρεύουσα.
Ακολούθησε ένας διάλογος ανάμεσα στην Εύη Χριστοφιλοπούλου και την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η Χριστοφιλοπούλου που είναι ομολογουμένως ιδιαίτερα εκφραστική στο Κοινοβούλιο, είπε προς την προεδρεύουσα της διαδικασίας πως καλύτερα να πάει να λιαστεί. Τότε, η κ. Χριστοδουλοπούλου απάντησε: «Πηγαίνετε να λιαστείτε γιατί ίσως σας χρειάζεται, όπως χρειαζόταν και σε άλλους. Το επίπεδο σας έχει φτάσει στο μηδέν. Και του κόμματος σας που χρησιμοποιεί αυτές τις εκφράσεις για να εξηγήσει τη θέση του για το προσφυγικό».

 http://www.koutipandoras.gr/