Τα κορίτσια 'φωτιά' του Instagram. Κάθε πόζα και εκατομμύριο σε τραπεζικές καταθέσεις


Μπορεί να μην είναι διάσημες, μπορεί να μην κερδίσουν (άμεσα τουλάχιστον) κάποιο Νόμπελ. Δεν έχει καμία σημασία όμως, αφού με τις φωτογραφίες τους έχουν καταφέρει, να γίνουν οι "βασίλισσες" του Instagram, καθώς μία φωτογραφία τους πληρώνεται αδρά από κάθε λογής χορηγό.


AdTech Ad
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε παρακάτω ποιες, πώς και γιατί έχουν κατακτήσει το Instagram, βγάζοντας κάτι παραπάνω από μία περιουσία.

1. Ana Cheri


Με 4,6 εκατ. ακολούθους, η Ana Cheri είναι το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του fitness modelling, με κέρδη ούτε λίγο ούτε πολύ στα 2,4 εκατ. λίρες. Η 29χρονη έχει ποζάρει για το Playboy και προωθεί προϊόντα για απώλεια βάρους και body-building.

2. Kayla Itsines


Με 4,1 εκατ. ακολούθους στο Instagram, η 24χρονη από την Αυστραλία, έχει περισσότερα από 4,9 εκατ. λίρες περιουσία. Είναι γυμνάστρια και μοντέλο και βγάζει τα προς το ζην, με τα προγράμματα για "bikini body" που προωθεί. Για να αποδείξει ότι αξίζει τα λεφτά της, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από το πριν και το μετά των πελατών της.

3. Paige Hathaway


Η 26χρονη από τη Μινεσότα, έχει 3,2 εκατ. ακολούθους, που της έχουν αποφέρει 3,8 εκατ. λίρες. Έχει φτιάξει την αυτοκρατορία της, με το πρόγραμμά της για αδυνάτισμα, ενώ προσφέρει και ιδιαίτερα μαθήματα και προγράμματα διατροφής, υποσχόμενη απώλεια βάρους και αποτελέσματα σε μόλις 90 μέρες.

4. Chantel Zales


  Η 25χρονη Zales έχει κερδίσει μέχρι στιγμής 3,6 εκατ. λίρες. Το μοντέλο από το Λος Άντζελες έχει δικό της ημερολόγιο και ποζάρει συχνά πυκνά για ανδρικά περιοδικά, για προφανείς λόγους. Οι ακόλουθοί της στο Instagram ανέρχονται στους 3,1 εκατομμύρια.

5. Claudia Alende


  Με 2,8 εκατ. ακολούθους, η Βραζιλιάνα καλλονή έχει περιουσία 2,1 εκατ. λίρες. Η 22χρονη ήταν και αναπληρωματική Miss Bum Bum!

Περισσότερα στο  http://news247.gr/