Τα νέα βίτσια των Γερμανών ! Πληρώνουν πόρνες αδρά μόνο για να τους μιλήσουν


Η νέα τάση στα πορνεία της Γερμανίας: Πληρώνουν αδρά μόνο για να τους μιλήσουν
5Κι όμως! Η νέα τάση στα πορνεία της Γερμανίας, και όχι μόνο, και αλλάζει τα δεδομένα στις προτιμήσεις των πελατών. 


Πλέον, οι άνδρες που επισκέπτονται οίκους ανοχής, δεν ζητούν μόνο αχαλίνωτο σεξ αλλά και επικοινωνία.

Όπως υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη μαρτυρίες ιερόδουλων σε οίκο ανοχής στο Μόναχο της Γερμανίας, πολλοί είναι οι πελάτες που πληρώνουν αδρά ζητώντας από τις πόρνες απλά να τους μιλήσουν.

Σύμφωνα με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, η 27χρονη πόρνη Φατμά εργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια στο Μόναχο σ' έναν από τους πιο φημισμένους οίκους ανοχής.

Πρόκειται για το "Leierkasten", εκεί όπου η Φατμά κάνει πραγματικότητα τις κρυφές φαντασιώσεις των πελατών. Όπως η ίδια επισημαίνει, το περίεργο είναι πως πολλοί από τους άνδρες που βάζουν γερά το χέρι στην τσέπη για να αισθανθούν σεξουαλική ικανοποίηση, δεν ζητούν από τη νεαρή  Φατμά να τους απογειώσει ερωτικά αλλά να τους μιλήσει, να συζητήσει μαζί τους για πράγματα που αυτοί θέλουν ή που έχουν ανάγκη.

 
Η επικοινωνία έχει χαθεί στις μέρες μας, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί σχολιάζοντας τη νέα τάση στους οίκους ανοχής . Για το λόγο αυτό, πολλοί από τους πελάτες πληρώνουν πόρνες για να ικανοποιούν μία αδήριτη ανάγκη: αυτής της επικοινωνίας.