Οι καθηγήτριες που έκαναν τρίο με 16χρονο μαθητή

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη, οι δύο καθηγήτριες βρέθηκαν στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσουν τις κυρώσεις των πράξεών τους.

Τα ανομολόγητα φέρονται να έγιναν στο διαμέρισμα της 25χρονης Rachel Respess, με την 33χρονη Shelley Dufresne να πηγαίνει με τον ανήλικο μετά από αγώνα ποδοσφαίρου. Τα κουτσομπολιά που ακολούθησαν στο σχολείο οδήγησαν τελικά στη σύλληψη των δύο γυναικών που δίδασκαν αγγλικά σε γυμνάσιο της Λουιζιάνα.
Η παντρεμένη μητέρα 3 παιδιών Shelley Dufresne ομολόγησε την ενοχή της για να αποφύγει τη φυλακή και την εγγραφή της σε κατάλογο αδικημάτων σεξ τον Απρίλιο. Διατάχθηκε να παραδώσει την άδεια διδασκαλίας, να υποβληθεί σε θεραπεία ψυχικής υγείας και να μείνει μακριά από το θύμα και την οικογένειά του.
Η Shelley, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον ανήλικο στις 22 Αυγούστου και στις 19 Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου. Ο δικηγόρος της 25χρονης Rachel Respess είχε πει ότι ηταν μεθυσμένη όταν εμφανίστηκε η 33χρονη με τον ανήλικο σπίτι της και πως ποτέ δεν έκανε συναινετικό σεξ μαζί του.
Η Dufresne αντιμετωπίζει κατηγορίες που επιφέρουν ποινή φυλάκισης έως 10 ετών και πρόστιμο 5.000 λιρών, ενώ η Respess αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 1 έτους και πρόστιμο 500 λιρών.