Αποκάλυψη: Επιστροφή Βαρδινογιάννη στον ΠΑΟ;


Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, αναδεικνύουν τα προβλήματα που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν στην ομάδα, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχα βγει τόσο έντονα στην επιφάνεια.

Γιατί η πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου στον Παναθηναϊκό έφερε το Κύπελλο και πολύ καλές εμφανίσεις, η δεύτερη δεν ήταν τόσο καλή, αλλά όλοι φέτος είχαν πιστέψει ότι το "τριφύλλι" μπορεί να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να χτυπήσει το πρωτάθλημα.
Η αλήθεια όμως βρισκόταν μακριά από αυτό το σενάριο και, πλέον, όσα μπορούσαν να πάνε στραβά έχουν πάει...
Με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης απογοήτευση και αγωνιστική καθίζηση!
Για αυτό και το τελευταίο διάστημα διακινούνται σχεδόν καθημερινά τα σενάρια που θέλουν πότε τον Νικόλα Πατέρα να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να τον κάνει ξανά μεγάλο και πότε την οικογένεια Βαρδινογιάννη...
Ξέρετε όμως τι λέει ο Σκύλος; Πως ο σπόρος της ελπίδας φυτρώνει πιο εύκολα όπου υπάρχει καμμένη γη...
Και στο "τριφύλλι" αυτή την περίοδο, υπάρχει καμμένη γη!
Για τον Νικόλα Πατέρα έχουμε γράψει πολλές φορές και έχουμε αναφερθεί στις προθέσεις του και στις πληροφορίες που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό του.
Ας το κάνουμε τώρα και για την οικογένεια Βαρδινογιάννη, καθώς είναι σοβαροί οι άνθρωποι που διακούν τα σενάρια περί επιστροφής. Ξέρετε όμως τι λέει ο Σκύλος: Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό το ενδεχόμενο!
Άσχετα από την αγάπη που έχουν για την ομάδα ο Καπετάνιος ή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, η οικογένεια έχει αποφασίσει να μείνει εκτός Παναθηναϊκού!
Δεν υπάρχει η προοπτική της επιστροφής, παρότι το σενάριο "παίζει" όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα.
Και "παίζει" όλο και πιο συχνά γιατί οι Βαρδινογιάννηδες είναι πανίσχυροι οικονομικά και μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Μόνο που αυτή η προοπτική, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει καμιά πιθανότητα...
..http://www.sportdog.gr/