Την Δευτέρα η απόφαση για την τύχη του ντέρμπι - "Αγνοήθηκαν τα εκτεταμένα επεισόδια" λέει ο Ολυμπιακός -

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ενώ εξήγησε και το λόγο για τον οποίο παρενέβη στη σημερινή συζήτηση της ένστασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα ακολούθησαν το ντέρμπι που δεν έγινε.
Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στέκεται και στην ένσταση που έγινε την Παρασκευή -στην οποία μάλιστα κάνει γνωστό ότι η μη διεξαγωγή του αγώνα ήταν όχι μόνο σωστή αλλά και απαραίτητη- αλλά και στον κ. Σιμιτζόγλου. Στην ανακοίνωση ο Ολυμπιακός αναφέρεται ξεχωριστά στον Αθλητικό Εισαγγελέα λέγοντας μεταξύ άλλων πως «αγνοήθηκαν πλήρως και αδικαιολόγητα τα εκτεταμένα επεισόδια» ενώ κάνει γνωστό πως έφτασε και καθυστερημένος (!) στο γήπεδο.  Τέλος η ερυθρόλευκη ΠΑΕ καλεί τους πάντες ν' αφήσουν τα Πειθαρχικά Οργανα «να κρίνουν ανεπηρέαστα τα πραγματικά γεγονότα».
Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, ζήτησαν τον εκ νέου ορισμό του αγώνα, πατώντας πάνω στο δεδικασμένο του 2005 και τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακού που έγινε άλλη μέρα. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έριξε την ευθύνη στην διαιτητή Ανδρέα Παππά, λέγοντας πως είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για τη μη διεξαγωγή του αγώνα και ηθικός αυτουργός των επεισοδίων.  Όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της συνεδρίασης του πειθαρχικού οργάνου της Superleague, απόφαση θα παρθεί, λογικά, την Δευτέρα που μας έρχεται, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής (27/11) η πλευρά του Ολυμπιακού θα καταθέσει υπομνήματα και στη συνέχεια νέο υπόμνημα εκείνη του Παναθηναϊκού. - See more at: http://left.gr/