Εργαζόμενος της ΕΡΤ3 ο 56χρονος που ασελγούσε για δύο χρόνια σε βάρος 9χρονης

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την κόλαση που ζούσε επί τουλάχιστον δύο χρόνια η 9χρονη στα χέρια του 56χρονου ομογενή Α.Σ. που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.




Σύμφωνα με πληροφορίες ο ομογενής από τη Γεωργία που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 2001 και εργάζεται στην ΕΡΤ3 ως υπάλληλος γενικών καθηκόντων, δελέαζε το μικρό κορίτσι άλλοτε δίνοντας του γλυκά και άλλες φορές χαρτζιλίκι προκειμένου να το οδηγήσει στο διαμέρισμά του όπου προχωρούσε στις αρρωστημένες πράξεις του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 56χρονος που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη από το 2001 και εργάζεται στην ΕΡΤ3 ως υπάλληλος γενικών καθηκόντων, φρόντιζε να τρομάζει το κοριτσάκι προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν τα όσα περνούσε στα χέρια του.


Ο 56χρονος που βίαζε την ανηλίκη



Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 56χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού, είναι πατέρας δύο ενήλικων παιδιών και τα τελευταία δέκα χρόνια ζούσε μόνος του.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του 56χρονου αποκαλύφθηκαν έπειτα από καταγγελία φίλου του στην αστυνομία, ο οποίος τυχαία είδε το πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του Α.Σ.

Ο ίδιος φέρεται να αποδέχεται μέρος των κατηγοριών που τού αποδίδονται και θα απολογηθεί την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στον 2ο τακτικό ανακριτή στην Θεσσαλονίκη μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την Πέμπτη.

 http://www.protothema.gr/