Nέες φωτογραφίες απο τα συντρήμμια του ρωσικού Airbus A-321

Εικόνες που σοκάρουν από το τόπο της αεροπορικής τραγωδίας του ρωσικού Airbus A-321που  συνέβη το πρωί του Σαββάτου στη Χερσόνησο Σινά.




















«Δεν υπάρχουν ενδείξεις για ανθρώπινο λάθος»

Στο μεταξύ, εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας, η Οξάνα Γκολοβίν, ανέφερε πως υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα ανθρώπινου λάθους. Σχετικά με τον κυβερνήτη του αεροπλάνου, είπε πως είχε στο ενεργητικό του 12.000 ώρες πτήσης, ενώ ξεκαθάρισε ότι το αεροσκάφος είχε περάσει από όλους τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους.

Από την πλευρά του ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ ξεκαθάρισε πως τα αίτια του δυστυχήματος δεν μπορούν να εξακριβωθούν εάν δεν «αναλυθούν επιμελώς όλες οι πληροφορίες και διεξαχθεί μια διεθνής έρευνα. Η ρωσική πλευρά ασφαλώς θα συμμετάσχει ενεργά στην έρευνα» τόνισε.
Σύμφωνα με τον υπουργό, το αεροσκάφος είχε πιστοποιητικό πτητικής ικανότητας.

Λίγο νωρίτερα, ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου Μοχάμεντ Χοσάμ Κεμάλ δήλωσε ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να καθοριστούν τα αίτια της συντριβής. Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας ανέφεραν εξάλλου ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το Airbus καταρρίφθηκε ή ανατινάχθηκε εν πτήσει.
http://www.zougla.gr/