Γιατί γουστάρω ιμιτασιόν αγραβάτοτο Συριζαίο ... απο τα ορίτζιναλ κλεφτολαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της δεξιάς !

Nαι ρε γουστάρω ...ιμιτασιόν Συριζαίο και αγραβάτοτο και σε μεταγραφή από το πάλαι ποτέ λαμογιοπασοκικό κράτος.
Και πολύ σπάω πλάκα . Αυτό που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει προηγούμενο.
Και είμαστε και μεις ένα κομμάτι από τα blogs που τους τα κάναμε "πουτάνα ΟΛΑ". Που τους χαλάσαμε την σούπα της κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας και ενημέρωσης .
Και φθάσανε στο σημείο να κάνουν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ την Φώφη...και στη Νέα Δημοκρατία αναζητούν σωτηρία από ένα τηλεβιβλιοπώλη της  trashtv .
Πολύ γουστάρω που οι καναλάρχες ψάχνονται ...γιατί τους ξημερώνει αύριο.
Που νεόκοποι γκλαμουροεκδότες και λινατσέμποροι δημοσιογράφοι,γέννημα θρέμμα του λαμογιοπασοκικού κράτους, με ολίγον από την δεξιά του μπούλη της Ραφήνας Καραμανλή, κλαίνε και θλίβονται θεωρώντας τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ συνέχεια της ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ εποχής, την οποία έγλυφαν και υπηρετούσαν, να γίνουν αυτοί που έγιναν. Και τώρα την καταγγέλουν ως καταστροφέα της χώρας ...που έχει "μετεμψύχωση" στο ΣΥΡΙΖΑ, για να πάνε καλά οι δουλειές των αφεντικών και μην μείνουν στο δρόμο .
Οποιοι μας παρακολουθούν από παλιά ...εμείς ποτέ δεν είπαμε σε αυτούς που μας ακολουθούν και μας διαβάζουν ότι θα φέρουμε την αριστερά στην εξουσία .
Απλά κάναμε πράξη την πρώτη αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ  "Προχωράμε χωρίς αυτούς"!
Αυτό θέλαμε να προχωρήσουμε ...χωρίς αυτούς ! Ακόμα και με το μνημόνιο !
 Βέβαια λάθη έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγιναν από αυτούς που έφυγαν γιατί την είδαν "επανάσταση" την δουλειά, όντως βολεμένοι και από τους Γιάνηδες γυρολόγους !
Ακόμα και τώρα που ο ρεαλισμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και οι μ@λ@κίες συνεχίζονται και κάποιες πρακτικές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται "βαρίδια" .
Πάντως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οτι ολοι αυτοί που είχαν τσιφλίκι την  Ελλάδα είναι αναστατωμένοι και οι υπηρέτες τους λαμογιολινάτσες τρομαγμένοι .
Εχουμε δρόμο μπροστά μας . Και θα πέσει πολύ κλάμα  και μεγάλη θλίψη . 
Ακόμα και τα πειράματα απέτυχαν. Και οι ποταμίσιοι ξεφούσκωσαν και η γραφικότητα του Λεβέντη τους έμεινε αχρείαστη.
 Ας δουν εκεί στο ΣΎΡΙΖΑ πως θα καλυφθούν από βαρίδια και αστειότητες και πως στην πορεία θα "πάρουν" κεφάλια ...από την κλεφτολαμογιά που σκούζει και βρυχάται .
Κατά τα άλλα το πάρτι συνεχίζεται . Και το γουστάρω με τρέλα !