Ο Παρασκευόπουλος απαντά στις μονταζίερες της διαπλοκής για τις καθαρίστριες

Ο Υπουργός απάντησε στου νεοφιλελέ ρατσιστες ότι  «ο ρόλος της καθαρίστριας δεν είναι μια ταυτότητα η οποία προσδιορίζει τον άνθρωπο απολύτως».

Ο πόλεμος με την διαπλοκή είναι σκληρός, τα λαμόγια και οι καναλάρχες θα κάνουν ότι  μπορούν για να πληρώνει μόνο ο λαός όπως έκαναν 40χρόνια.
Τώρα μεθόδευσαν ένα δήθεν σκάνδαλο-προπαγάνδα για 13 μόλις καθαρίστριες από τις 800 που είχαν τα προσόντα να εργαστούν ως γραμματείς. Φυσικά πουθενα δεν αναφέρουν ότι πρόκειται για 13 αλλά υπονοούν σαν καλοί γκαιμπελιστές ολες. Μισή αλήθεια.

Ετσι ο υπουργός υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση εφάρμοσε το νόμο για την κινητικότητα
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Μega ο κ. Παρασκευόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «όλα έγιναν νόμιμα», σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση εφάρμοσε το νόμο για την κινητικότητα για τις καθαρίστριες.
ADVERTISEMENT
Σύμφωνα με τον υπουργό, υπηρεσιακά συμβούλια εξέτασαν τα προσόντα των κιθαριστριών, οι οποίες, όπως σημείωσε, έχουν πτυχίο.
«Η κινητικότητα προέβλεπε και αυτή τη διαδικασία και τη μετακίνηση υπαλλήλων, όταν υπάρχει επάρκεια σε άλλα υπουργεία. Δεν μπορώ να σας πω ότι γνωρίζω ότι υπάρχει επάρκεια, αλλά εμπιστεύομαι τις διαδικασίες που αξιολόγησαν τις ανάγκες και τα προσόντα των εργαζομένων», τόνισε.
«Εμείς χρειαζόμαστε γραμματείες και απευθυνθήκαμε στα υπουργεία», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως «ο ρόλος της καθαρίστριας δεν είναι μια ταυτότητα η οποία προσδιορίζει τον άνθρωπο απολύτως».
Σύμφωνα με τον υπουργό, έγιναν συμβούλια τα οποία αξιολόγησαν και τον χρόνο παραμονής σε μία υπηρεσία και τα προσόντα τους και έκριναν ότι αυτή η μετακίνηση μπορεί να γίνει. Άλλωστε, όπως σημείωσε, το πρόβλημα της κρίσης και της ανεργίας έχει δημιουργήσει έναν αριθμό ανθρώπων στην Ελλάδα που έχουν πολλά προσόντα.

 http://olympia.gr/