Ολική επαναφορά της διαπλοκής με Tετρακομματική και τον Βασίλη Λεβέντη υπουργό !

Ζωή και Λαφαζάνης ... πάνε ολοταχώς να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα. Θα είναι κοντά το βράδυ που θα δούμε το τρικούβερτο γλέντι στα κανάλια της διαπλοκής . Οχι μόνο θα πάρουν τζάμπα για πάντα τις συχνότητες  ...αλλά θα έχουν και νόμιμα κλεμμένο ρεύμα από την ΔΕΗ

 Αυτή την στιγμή ο Τσίπρας είναι το μόνο πολιτικό πρόσωπο που έχει κύρος και ηγείται κόμματος. Ολα τα άλλα αποκόμματα έχουν "εντολοδόχους" αρχηγούς της πλάκας. Προσωπικό κουζίνας για το κύριο πιάτο των διαπλεκόμενων και των καταχραστών  του δημοσίου χρήματος και οχι μόνο.
Η Φώφη , ο Βαγγέλας , ο Σταύρος είναι αρχηγοί πλυντήρια και θα στηρίξουν όποιον πρωθυπουργό τους υποδείξουν. Ασε δε που οι καναλάρχες  και οι διαπλεκόμενοι θυμήθηκαν  και τον Βασιλάκη τον Λεβέντη και τον βγάζουν με άνεση συγκυβερνητικό κόμμα .
Η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ από την ομάδα των δραχμολάγνων του Λαφαζάνη και των θεσμικών πονημάτων της Ζωής θα φέρει σίγουρα μείωση στα ποσοστά  του ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα . Σιγουρα θα έχει ένα 12 με 14 %  ποσοστό παραπάνω από την δεύτερη ΝΔ . Ομως μένοντας κοντά στο 30% και με τους ΛαφαζανηδοΖωήδες άντε μέχρι 4%, με ένα ευρύτερο σχήμα δραχμολάγνων από τα ρετάλια του πολιτικού συστήματος,  το σύστημα της διαπλοκής  έχει κερδίσει.
Ο Τσίπρας θα είναι κορόιδο τότε να στηρίξει ένα κυβερνητικό σύστημα με πρωθυπουργό μαριονέτα .
Οπότε το γλέντι αρχίζει ...
Αν αυτό ήταν το όνειρο όσων πίστευσαν οτι επειδή έγιναν κυβέρνηση θα έκαναν και επανάσταση ...χαλάλι τους.
Το  έγκλημα θα έχει  συντελεστεί και δεν θα είναι τίποτα μπροστά στην συμφωνία που πάλεψε και έφερε ...με τους δανειστές .