Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι ληστές του Διστόμου Αυτοκτόνησε ο ένας

Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου Βόλου, δύο καταζητούμενοι ληστές.



Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για τους ληστές του Διστόμου. 

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ανέφεραν ότι έχουν συλληφθεί δύο άτομα, ενώ ένα τρίτο άτομο φέρεται να έχασε τη ζωή του κατόπιν αυτοκτονίας. Aνεπιβεβαιώτες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τους Σ. Χριστοδούλου, Γ. Πετρακάκο (συνελήφθησαν) και Σ. Δραβίλα (αυτοκτόνησε για να μην συλληφθεί).

Η επιχείρηση πραγματοποιείται στην Νέα Αγχίαλο Mαγνησίας, στο πλαίσιο της αναζήτησης του Βασίλη Παλαιοκώστα, και σε αυτή συμμετέχουν άντρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και των ΕΚΑΜ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν έφοδο σε μεζονέτα στην περιοχή Χρυσή Ακτή της Νέας Αγχιάλου, όπου είχαν βρει καταφύγιο οι τρεις ληστές.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή οι αστυνομικοί διέξαγουν έρευνες για τον εντοπισμού και τέταρτου ατόμο το οποίο φέρεται να διέμενε στο ίδιο σπίτι και να συνεργαζόταν με τους συλληφθέντες.
http://www.zougla.gr/