Αφου ο Θεοδωράκης μεταβίβασε τις μετοχές του Πρόταγκον Α.Ε γιατί δεν μεταβίβασε το domain name του site που στο Internet συνιστά την απόλυτη ιδιοκτησία !

Και ο πιο άσχετος με τα νομικά και το internet  ξέρει η ιδιοκτησία domain name συνιστά και ιδιοκτησία του χώρου και επίσης γνωρίζει οτι το domain name αποτελεί διακριτικό . Και όταν πουλιέται ένα site πουλιέται πάνω από όλα το domain name ! Και έχουμε διαβάσει για πιασάρικα domain που έχουν μοσχοπουληθεί . Και οτι χωρίς domain name δεν υφίσταται site στο internet !

Αρα η Πρόταγκον Α.Ε.που είχε ο Θεοδωράκης θα έπρεπε να αναφέρει ποιο  domain name εκμεταλλεύεται . Γιατί ο καταχωρητής είναι φυσικό πρόσωπο και η Πρόταγκον Α.Ε νομικό πρόσωπο. Αρα το φυσικό πρόσωπο ή έπρεπε να  νοικιάζει στην εταιρία Πρόταγκον Α.Ε  Η να το είχε μεταβιβάσει στην εταιρία έστω και αν ήταν δικιά του  μέχρι να πουληθεί  ! Αυτά για να μην μας περνάνε για βλάκες και ηλεκτρονικά αγράμματος όπως οι παραμυθάδες που έχουν κάνει όργια σχετικά με τα domain name !
Δηλαδή αν αυριο το φυσικό πρόσωπο που είναι η ιδιοκτησία του domain name το πουλήσει αλλού η 
Πρόταγκον Α.Ε τι θα πουλάει αέρα ! 
Και αν συμβεί κάτι κανείς δεν θα ψάξει ποιός εκμεταλλεύεται το site αλλά ποιος έχει την ιδιοκτησία που προσδιορίζει μόνο το domain name 
Θέμα : 
Μπορεί ο Σταύρος Θεοδωράκης να δήλωσε πριν από λίγες μέρες πως το protagon.gr δεν ανήκει πια στον ίδιο, καθώς έχει παραχωρήσει τις μετοχές του από τότε που ίδρυσε το Ποτάμι, ωστόσο, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο το όνομα χώρου του site (domain name) ανήκει ακόμα στον Σταύρο Θεοδωράκη. 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μάλιστα παρουσίασε έγγραφο που επιβεβαιώνει πως το όνομα του protagon.gr έχει καταχωρηθεί από τον αρχηγό του Ποταμιού. 
Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος έχει καταθέσει μήνυση κατά του σκιτσογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη για σκίτσο που αναφερόταν στον ίδιο και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα protagon.gr.
Δείτε το έγγραφο του Πάνου Καμμένου: 
Το Ποτάμι εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας: 
Επαναλαμβάνουμε γιατί η συνεννόηση με μερικούς είναι δύσκολη ακόμη και για τα απλά ελληνικά.
Την άνοιξη του 2014 ο Σταύρος Θεοδωράκης αποχώρησε από το protagon.gr. Η πρόθεση αποχώρησής του άλλωστε, έγινε δημόσια προς τους άλλους μετόχους στις 26.2.14 γεγονός που έχει καταγραφεί και στον Τύπο των ημερών. Η μεταβίβαση των μετοχών του ολοκληρώθηκε νομικά στις 25.6.14 (ενώ έναν χρόνο πριν, στις 28.6.13 είχε παραιτηθεί και από πρόεδρος του Δ.Σ. της Πρόταγκον Α.Ε.). Σε απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κατέχει σήμερα ούτε μια (αριθμός: 1) μετοχή της Ανώνυμης Εταιρίας που με ευθύνη της λειτουργεί το protagon.gr.
Το όνομα protagon.gr έχει κατοχυρωθεί από τον Σταύρο Θεοδωράκη πολύ πριν συσταθεί η Πρόταγκον ΑΕ και όπως γνωρίζουν ακόμη και οι πρωτοετείς φοιτητές νομικής και πληροφορικής αυτό δεν συνιστά ιδιοκτησία και δεν συνδέεται με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πρόταγκον Α.Ε.
Βέβαια όλη αυτή η συζήτηση που προκαλεί ο πολυπράγμων υπουργός Αμύνης είναι εντελώς εκ του περισσού καθότι ο Σταύρος Θεοδωράκης όπως ήδη έχει δηλώσει θα υπερασπισθεί στο δικαστήριο το δικαίωμα των δημοσιογράφων να γράφουν τις απόψεις τους χωρίς να τους κυνηγά με αγωγές κανένας πολιτικός πόσω μάλλον ένας Καμμένος.