Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι "τζάμπα" μάγκες του διαδικτύου οι παραμυθάδες ....και το bloggιng

H Eλλάδα παρ οτι είμαστε στο 2015 συνεχίζει να είναι χώρα ηλεκτρονικά αναλφάβητη και με την έκρηξη που έχουν τα social media και η "κουτσή Μαρία " έχει προφίλ στο facebook χωρίς να ξέρει να το διαχειριστεί . Και μέσα σε αυτό το γενικό χαμό ανίδεοι ψευτόμαγκες και ανώμαλοι νομίζουν οτι μπορούν να κρυφτούν ή να ικανοποιήσουν από ανωμαλίες τους οι εγκληματικές τους ορέξεις .

Βέβαια όλοι αυτοί δεν ξέρουν ότι το διαδίκτυο δεν είναι και τόσο ανώνυμο όσο θέλουν να πιστεύουν .  Η αν κάνουν κάτι θα το σβήσουν και θα χαθούν .
Τιποτα από αυτά δεν παίζει ... Και επώνυμο είναι το διαδίκτυο και εύκολα βρίσκεσαι . Και μάλιστα σε μια Ελλάδα που γνωριζόμαστε που λέει ο λόγος μεταξύ μας .
Πλέον οι πάροχοι των υπηρεσιών των social media καθώς εξελίσσεται και η web τεχνολογία ...έχουν περισσότερα εργαλεία να δουν και να σκανάρουν υλικό από οτι μερικά χρόνια πριν .
Από όλους αυτούς τους ανίδεους προφέσορες ή τους "άσχετους" χρήστες , τους ψευτόμαγκες που πιστεύουν οτι έτσι καλύπτονται  δεν έχουν δει τι λένε οι όροι χρήσεις. Και δεδομένα ...φακελώνουν οι πάροχοι και απαγορεύσεις έχουν που τους δέχεσαι υπογράφοντας κάθε φορά που γίνεσαι χρήστης τους.
Και δεν μπορείς να πεις εγώ κάνω τέχνη ...δεν με πιάνει ο νόμος  Μιλάμε για εντελώς ανεγκέφαλους . Μα αφού ρε έχεις υπογράψει οτι δεν θα το χρησιμοποιείς για παράνομους σκοπούς για ρατσισμό υποκίνηση σε  οποιεσδήποτε παράνομες ενέργειες κλπ . Δηλαδή έχεις μπει ο ίδιος στην φάκα ... του νόμου που πιστεύεις δεν θα βρεθείς .
Και οι εταιρίες πλέον ξέρουν τι παίζει σε κάθε χώρα ... 'Η  κάποιοι φωνάζουν μου λογόκριναν το FΒ, το blog  κλπ . Λογικό είναι αφού αυτά τα έχεις δεχθεί στους όρους χρήσης .
Οπότε να μην πιστεύουν κάποιοι ότι στο διαδίκτυο δεν ελέγχονται όταν χρησιμοποιούν είτε δωρεάν όπως οι social media  εφαρμογές ,email η και site κλπ. ( Αλλο αν στην Ελλάδα κάποιοι πιστεύουν οτι μπορούν να παραμυθιάζουν με διαδικτυακές ασυναρτησίες.)
Άλλο η δημοσιότητα και η δημόσια κριτική ...Άλλο η λαμογιά Προστατεύεται και η δημόσια κριτική και δραστηριότητα για δημόσια πρόσωπα γεγονότα και η σάτιρα καλός εννοούμενη .
Το έχουμε βιώσει και εμείς στα blogs και κυβερνοκαλλιτέχνες πραγματικοί με τις λαμογιές να μας φιμώσουν επιβάλλοντας διάφορους "τζιχαντισμούς" όπως είδαμε στην Γαλλία να δολοφονούν δημοσιογράφους για τα σκίτσα του Μωάμεθ.
Αυτά που εδώ τα κάνουμε μέγα γεγονότα  για την συνηθισμένη εγκληματικότητα στο διαδίκτυο "σαρώνοντας" και "χτενίζοντας" το διαδίκτυο ...στην Μέκκα του διαδικτύου είναι ρουτίνα δουλειάς . Αλλωστε η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη συμβατική εγκληματικότητα ...και με κοινωνικά γκέτο  που ακόμα και στο θέμα των ανηλίκων εκεί  έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα ...και όχι στο ιντερνετ . Οπως και στο οικονομικό έγκλημα κλπ .

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…