Οι "τζάμπα" μάγκες του διαδικτύου οι παραμυθάδες ....και το bloggιng

H Eλλάδα παρ οτι είμαστε στο 2015 συνεχίζει να είναι χώρα ηλεκτρονικά αναλφάβητη και με την έκρηξη που έχουν τα social media και η "κουτσή Μαρία " έχει προφίλ στο facebook χωρίς να ξέρει να το διαχειριστεί . Και μέσα σε αυτό το γενικό χαμό ανίδεοι ψευτόμαγκες και ανώμαλοι νομίζουν οτι μπορούν να κρυφτούν ή να ικανοποιήσουν από ανωμαλίες τους οι εγκληματικές τους ορέξεις .

Βέβαια όλοι αυτοί δεν ξέρουν ότι το διαδίκτυο δεν είναι και τόσο ανώνυμο όσο θέλουν να πιστεύουν .  Η αν κάνουν κάτι θα το σβήσουν και θα χαθούν .
Τιποτα από αυτά δεν παίζει ... Και επώνυμο είναι το διαδίκτυο και εύκολα βρίσκεσαι . Και μάλιστα σε μια Ελλάδα που γνωριζόμαστε που λέει ο λόγος μεταξύ μας .
Πλέον οι πάροχοι των υπηρεσιών των social media καθώς εξελίσσεται και η web τεχνολογία ...έχουν περισσότερα εργαλεία να δουν και να σκανάρουν υλικό από οτι μερικά χρόνια πριν .
Από όλους αυτούς τους ανίδεους προφέσορες ή τους "άσχετους" χρήστες , τους ψευτόμαγκες που πιστεύουν οτι έτσι καλύπτονται  δεν έχουν δει τι λένε οι όροι χρήσεις. Και δεδομένα ...φακελώνουν οι πάροχοι και απαγορεύσεις έχουν που τους δέχεσαι υπογράφοντας κάθε φορά που γίνεσαι χρήστης τους.
Και δεν μπορείς να πεις εγώ κάνω τέχνη ...δεν με πιάνει ο νόμος  Μιλάμε για εντελώς ανεγκέφαλους . Μα αφού ρε έχεις υπογράψει οτι δεν θα το χρησιμοποιείς για παράνομους σκοπούς για ρατσισμό υποκίνηση σε  οποιεσδήποτε παράνομες ενέργειες κλπ . Δηλαδή έχεις μπει ο ίδιος στην φάκα ... του νόμου που πιστεύεις δεν θα βρεθείς .
Και οι εταιρίες πλέον ξέρουν τι παίζει σε κάθε χώρα ... 'Η  κάποιοι φωνάζουν μου λογόκριναν το FΒ, το blog  κλπ . Λογικό είναι αφού αυτά τα έχεις δεχθεί στους όρους χρήσης .
Οπότε να μην πιστεύουν κάποιοι ότι στο διαδίκτυο δεν ελέγχονται όταν χρησιμοποιούν είτε δωρεάν όπως οι social media  εφαρμογές ,email η και site κλπ. ( Αλλο αν στην Ελλάδα κάποιοι πιστεύουν οτι μπορούν να παραμυθιάζουν με διαδικτυακές ασυναρτησίες.)
Άλλο η δημοσιότητα και η δημόσια κριτική ...Άλλο η λαμογιά Προστατεύεται και η δημόσια κριτική και δραστηριότητα για δημόσια πρόσωπα γεγονότα και η σάτιρα καλός εννοούμενη .
Το έχουμε βιώσει και εμείς στα blogs και κυβερνοκαλλιτέχνες πραγματικοί με τις λαμογιές να μας φιμώσουν επιβάλλοντας διάφορους "τζιχαντισμούς" όπως είδαμε στην Γαλλία να δολοφονούν δημοσιογράφους για τα σκίτσα του Μωάμεθ.
Αυτά που εδώ τα κάνουμε μέγα γεγονότα  για την συνηθισμένη εγκληματικότητα στο διαδίκτυο "σαρώνοντας" και "χτενίζοντας" το διαδίκτυο ...στην Μέκκα του διαδικτύου είναι ρουτίνα δουλειάς . Αλλωστε η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη συμβατική εγκληματικότητα ...και με κοινωνικά γκέτο  που ακόμα και στο θέμα των ανηλίκων εκεί  έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα ...και όχι στο ιντερνετ . Οπως και στο οικονομικό έγκλημα κλπ .