Σκάνε βόμβες από την Εισαγγελία Διαφθοράς

Βόμβες ετοιμάζονται να σκάσουν από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Η ολοκλήρωση των ερευνών σε σωρεία υποθέσεων, μερικές από τις οποίες έχουν ήδη απασχολήσει την κοινή γνώμη, βρίσκεται προ των πυλών και όπως πληροφορείται το tribune, άμεσα η προϊσταμένη της, Ελένη Ράικου μαζί με τους αρμόδιους εισαγγελείς θα δώσουν τροφή για δεκάδες πρωτοσέλιδα.

Οι πληροφορίες είναι απόλυτα διασταυρωμένες και δεν αφορούν μόνο μία υπόθεση. Απομονωμένοι στις νέες εγκαταστάσεις της Εισαγγελίας Διαφθοράς, οι αρμόδιοι εισαγγελείς μετά από καιρό στην… αφάνεια, λόγω συσσώρευσης υποθέσεων και φόρτου εργασίας, αναμένεται να ξαναμπουν στην ημερήσια διάταξη της ειδησεογραφίας.
Όπως σημειώνει καλά πληροφορημένη πηγή του tribune, τουλάχιστον τρεις πολύ μεγάλες υποθέσεις έχουν διερευνηθεί πλήρως, με τους εισαγγελείς να καλούν στο προσεχές διάστημα τους κατηγορούμενους να περάσουν από το γραφείο του τακτικού ανακριτή, καθώς οι κατηγορίες είναι βαρύτατες κακουργηματικού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα, αφορούν σε εξοπλιστικά προγράμματα, με κάποιες από τις δικογραφίες να έχουν ήδη αποσταλεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής ονομάτων υπουργών, όπως έχει γράψει το tribune.gr έδώ και έναν σχεδόν μήνα, σε υπερκοστολογημένα έργα δεκάδων εκατομμυρίων, αλλά και σε υποθέσεις δημόσιας διοίκησης…