Γυναικολόγος κατηγορείται ότι ζήτησε 250 ευρώ για επέμβαση

Μαιευτήρας-γυναικολόγος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία ότι απαίτησε από ασθενή χρηματικό ποσό για γυναικολογική επέμβαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος 65χρονου ιατρού μαιευτήρα χειρουργού-γυναικολόγου σε δημόσιο νοσοκομείο στην Αθήνα, ο οποίος κατηγορείται για δωροληψία υπαλλήλου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία γυναίκας σύμφωνα με την οποία ο 65χρονος συλληφθείς ιατρός απαίτησε από αυτήν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ προκειμένου να την υποβάλει σε γυναικολογική επέμβαση στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης σήμερα, Πέμπτη, η καταγγέλλουσα παρέδωσε στον γυναικολόγο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κατά την έρευνα που ακολούθησε από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι στη συνέχεια συνέλαβαν τον 65χρονο ιατρό, όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί την Παρασκευή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.