Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποκλείστηκε η Αρκαδία από την έντονη χιονόπτωση

Με μεγάλη δυσκολία η κίνησ των οχημάτων στον κόμβο της Νεμέας 

22:38
Χωρίς ρεύμα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης Δείτε ΕΔΩ
22:33
Κλειστός ο δρόμος για Λυκόχια. Πολλά προβλήματα προς Λεονταρι – Χράνους – Ισαρη και όλοι οι δρόμοι. Καλό είναι να μην υπάρχουν μετακινήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.
Σε πολλές περιπτώσεις τα μηχανήματα του Δήμου έχουν ξεκολλήσει πολλά αυτοκίνητα!
Συνεργάτης - φωτογραφίες kafeneio-megalopolis.gr
22:20
Αποκλεισμένα είναι τα περισσότερα χωρία της ΔΕ Βαλτετσίου και Φαλάνθου. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον  εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου πληροφορηθήκαμε ότι κάνουν ότι μπορούν
22:10
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με τη χρήση αντιολησθητικών αλυσίδων στα παρακάτω οδικά δίκτυα:
  -Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη -  Καλαμάτα (υπόλοιπο τμήμα)
   -Ε.Ο Τρίπολης -Σπάρτης, από 15ο  έως 23ο  χλμ.
   -Ε. Ο. Τρίπολης – Μεγαλόπολης, από 8ο  έως 26ο  χλμ.
   -Ε. Ο Τρίπολης - Πύργου, από 10ο  έως 66ο  χλμ.
   -Ε. Ο. Τρίπολης – Λεβιδίου – Νεμέας από 43 μέχρι 51 χλμ.
   -Επ. Ο. Τρίπολης - Άστρους, από 19ο  έως 20ο  χλμ.(περιοχή Αγ. Δέκα)
   -Επ. Ο. Τρίπολης - Καστρίου - Αγ.Πέτρου, από 20ο – 30ο χλμ. (περιοχή Δραγούνι - Καστρί)
   -Επ. Ο. Λεωνιδίου - Κοσμά, από 20ο  έως 34ο  χλμ.
   -Επ. Ο. Λεωνιδίου - Πραστού, από 21ο  έως 35ο  χλμ.
   -Επ.Ο. Λεωνιδίου – Μαρίου, από 15ο έως 40ο χλμ.
   -Επ. Ο. Άστρους -Αγ. Πέτρου, από 14ο χλμ.
   -Επ. Ο. Άστρους- Καστάνιτσας, από 15ο χλμ.
   -Επ. Ο. Γαρέας - Βερβαίνων, από το 3ο χλ. έως 13ο χλμ.
   -Επ. Ο. Βλαχοκερασιάς - Κολλινών, από 2ο χλμ. έως 19ο χλμ.
   -Επ.Ο. Ίσαρη – Βάστα - Αγία Θεοδώρα
   -Στο ορεινό οδικό δίκτυο του Μαινάλου (Χρυσοβίτσι, Αλωνίσταινα, Στεμνίτσα, Καρδαρά)
   -Στο ορεινό οδικό δίκτυο του Πάρνωνα (Α.Δολιανά, Δραγούνι, Καστρί, Άγιος Πέτρος)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…