Ατζαγκούν για τον ΠΑΟ, 1-0 τη Νίκη Βόλου

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε ο Παναθηναϊκός.


Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έστω και με το ισχνό 1-0, επικράτησε την Κυριακή της Νίκης Βόλου στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής κι έφτασε τους 10 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Ατζαγκούν, ο οποίος βρήκε για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση δίχτυα, καθώς είχε σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος Νιγηριανός άσος του «τριφυλλιού» έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Σε μία από τις ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις των «πρασίνων» στο πρώτο μέρος, ο Πράνιτς πάσαρε στον Ατζαγκούν και εκείνος με κοντρόλ και σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, κατάφερε να «νικήσει» τον Ταΐρη, δίνοντας προβάδισμα στους «πράσινους».

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, ωστόσο η μπάλα από την προβολή του Καρέλη στην κίνηση πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Πράνιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ταΐρης.

Στο 81' η ομάδα του Αναστασίου λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, όμως το κοντινό σουτ του Δώνη πέρασε άουτ. Να σημειωθεί ότι σε διάστημα δύο λεπτών, ο Αργυρίου δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες από τον Αμπάρκιολη με αποτέλεσμα από το 84' έως και τη λήξη του αγώνα η Νίκη Βόλου να αγωνίζεται με 10 παίκτες.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή, ωστόσο στο 85' ο Ντίνας, στο 86' οι Κλωναρίδης-Πέτριτς και στο 92' ο Πέτριτς, «νικήθηκαν» τον Ταΐρη αλλά και την άμυνα των φιλοξενουμένων.

http://www.zougla.gr/