Ηταν και η Παναγία στην κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ !!


Αναστασιάδης: Αυτούς μας έδωσε η Παναγία, με αυτούς θα παίξουμε


Το ταξίδι στη Λευκορωσία για τον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ ήταν αυτό που προβλημάτισε τον Άγγελο Αναστασιάδη από την κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ακόμη επισήμανε πως τα φιλικά με Ίντερ και Νάπολι θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ ενόψει των αναμετρήσεων με την Φιορεντίνα.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε στον ΑΝΤ1 τα εξής:
Συνολικά για την κλήρωση τόνισε: "Αυτούς έδωσε η Παναγιά, με αυτούς θα παίξουμε".
Αναφέρθηκε, ακόμη και ξεχωριστά σε κάθε αντίπαλο:
Για την Φιορεντίνα: "Θαρρείς και κάναμε τα φιλικά παιχνίδια με την Ίντερ και τη Νάπολι για τα ευρωπαϊκά ματς. Έχουμε μπει στο κλίμα των ιταλικών ομάδων. Θα μας βοηθήσει αυτό. Είναι επιθετική ομάδα. Έχει ένα άλλο στυλ από το αμυντικό ιταλικό. Θα τη γνωρίσουμε καλύτερα να βγάλουμε κι άλλα συμπεράσματα".
Για την Γκινγκάμπ: "Είναι μία ομάδα που δεν έχει την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες, Να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τότε. Είναι καλό το γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας".
Για τη Διναμό Μινσκ: "Το χειρότερο είναι το ταξίδι. Είναι δύσκολη ομάδα, είναι καλή ομάδα. Να δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι και πότε θα παίξουμε. Έχει σημασία μεγάλη αυτό. Να δούμε τις ημερομηνίες και τότε θα ξέρουμε καλύτερα".

http://www.thestival.gr/