H Ντόρα , τα πράσινα βαπτίσια ...και η αντεπίθεση του Σεπτεμβρίου !

«Θα πρέπει να ξέρεις ότι ετοιμάζομαι για τον Σεπτέμβριο» λέει η Ντόρα Μπακογιάννη σε όσους της τηλεφωνούν είτε για να την παρηγορήσουν είτε για να της πουν πόσο λυπούνται που δεν έγινε επίτροπος.
Το λέει αυτό με μία χροιά στη φωνή της που προσδίδει και «υποσχέσεις», αλλά και «προειδοποιήσεις» προς κάθε κατεύθυνση. Δεν της άρεσε, βλέπετε, καθόλου η τροπή που πήρε το θέμα του επιτρόπου και δεν το κρύβει στις ιδιωτικές συνομιλίες που έχει, αλλά, όπως αναφέρει, «δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Θα συνεχίσω τις διακοπές μου και τα λέμε από τον Σεπτέμβριο».

Η Ντόρα έρχεται την Τρίτη από την Κέρκυρα στην Αθήνα, θα καθήσει στην πρωτεύουσα μόνο λίγες ώρες και εν συνεχεία θα πετάξει στη Χίο για να παραστεί στα βαφτίσια της κόρης του βουλευτή του ΠαΣοΚ Κ. Τριαντάφυλλου. Αλλά δεν θα είναι μία απλή κοινωνική συνάντηση στη Χίο. Μαθαίνω ότι μαζί με την Ντόρα θα παραστούν στη Χίο και πλειάδα γαλάζιων βουλευτών και στελεχών. Οπως, ας πούμε, ο πρώην υπουργός Κ. Τζαβάρας και η Φωτεινή Πιπιλή. Είναι τα παρεάκια της Ντόρας και σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και η «πράσινη» Αντζελα Γκερέκου.