Λιβανέζοι "έπιναν" 500ευρα στην υγεία της Βίσση και της Κοντσίτα

Ένα τραπέζι στο Nammos της Ψαρούς έκανε λογαριασμό 57.175 ευρώ. Στη συναυλία της κυρίας Άννας Βίσση και του κυρίου, της κυρίας, κάτι μεταξύ κυρίου και κυρίας, ονόματι Κοντσίτα, που έγινε στην Μύκονο, κάποια Λιβανέζοι πλήρωσαν το συγκεκριμένο ποσό. Σα να έσχιζαν χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.
Σα να τα έκαιγαν. Δεν έπιναν τις σαμπάνιες που παράγγειλαν. Τις έχυναν στο πάτωμα. Παιχνίδια έκαναν με τους αφρούς της Dom Perignon.
Ρωμαϊκά όργια, λέει. Ναι, πράγματι επί παντοδυναμίας της αρχαίας Ρώμης συνέβησαν τα παρακμιακά φαινόμενα των οργίων στο φαγητό, στο ποτό, στο σεξ, στην κάθε ανωμαλία. Δεν προκαλούσαν οι Ρωμαίοι τότε. Όλα γίνονταν εν κλειστώ. Χωρίς να παίρνει τίποτα η κάμερα, η τηλεόραση, ούτε να αναφέρεται κάτι σχετικό με τα όργια στο διαδίχτυο.
Σήμερα, ρωτάς τι μπορεί να πάθει ο άλλος; Να πληροφορείται ότι κάποιοι Λιβανέζοι, Κινέζοι, Κογκολέζοι, όποιοι, σκορπάνε τα χιλιάδες λεφτά για μια Βίσση και άλλη μία Κοντσίτα; Ρωτάω, αν ρωτάς τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν έχει μία. Που έχει παιδιά, δάνεια, που ψάχνει το μεροκάματο με την καραμπίνα.
“Πυροβολούν” με σαμπάνιες οι σερβιτόροι τους πακετάτους Λιβανέζους στη Μύκονο. Μη του στρίψει κανενός, που δεν θα είναι Αλβανός, και μπουκάρει με καλάσνικωφ και αρχίζει κι αυτός να πυροβολεί τίποτα κουφέτα για τον γάμο τους