Το ποτάμι πάει Καμπινγκ ...για συνέδριο !

 Αντε με το καλό και κόμμα αντίσκηνο !
Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα γίνει το συνέδριο του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη, σε κάμπινγκ της Θράκης.

Οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε σκηνές ενώ θα υπάρχει συνεδριακός χώρος. Έως τις 10 του μήνα οι 13.000 φίλοι του κόμματος μπορούν να στείλουν τη θέση του για ένα από τα κύρια θέματα πολιτικής και καθημερινότητας που έχει θέσει το Ποτάμι.
Η εκπροσώπηση στο συνέδριο θα γίνει σε μια αναλογία μελών από 1 προς 5 έως 1 προς 10 ανάλογα με τον αριθμό των μελών που θα συμμετέχουν τελικά στις ψηφοφορίες για την ανάδειξη εκπροσώπων. Το 30% τουλάχιστον των συνέδρων θα πρέπει να είναι γυναίκες.
Τα μέλη του Ποταμιού είναι αυτή τη στιγμή 6.800, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες του συνεδρίου έχουν όσοι θα «μπουν» στο Ποτάμι έως το Σάββατο 31 Μαΐου.
Ειδικότερα, έως τις 10/6 οι φίλοι και τα μέλη του κινήματος θα μπορούν να στείλουν στο Ποτάμι τη θέση τους για το θέμα που θα επιλέξουν. Όμως αυτό δεν μπορεί να είναι ένα ενιαίο κείμενο αλλά θα πρέπει να υπάρχει η εξής κατανομή.
-η κατάσταση σήμερα (200 λέξεις)
-ένα ή περισσότερα επιτυχημένα παραδείγματα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό (400 λέξεις)
-η τελικά πρόταση (άλλες 400 λέξεις).
Ακόμα, έχει δοθεί η σύσταση να «δημιουργούν» θέσεις με βάση τις 19 ομάδες που λειτουργούν ήδη στην Σεβαστουπόλεως. Ομάδες που έχουν στελεχωθεί με τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και περίπου 150 «εμπειρογνώμονες» που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν στην συγκρότηση των θέσεων
http://news247.gr/