Πάτρα- Τώρα: Εκτροπή λεωφορείου υπεραστικού ΚΤΕΛ (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση: Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο οδηγός του παρ” ολίγον «μοιραίου» λεωφορείου που μετέφερε 25 άτομα από την Ηλεία με κατεύθυνση την Πάτρα.
Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστη η αιτία πρόκλησης του ατυχήματος. Σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη φέρεται να δήλωσε πως «ενώ έφθαναν στην Πάτρα ξαφνικά ένιωσαν πως το λεωφορείο έγερνε και έπεσαν στον παράδρομο»
Νεότερη Ενημέρωση:  Στους 15 ανεβαίνει ο αριθμός των τραυματιών από την εκτροπή του λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, ενώ γίνεται λόγος και για 21 άτομα.
Το λεωφορείο εξετράπη λίγο μετά τις εννέα σήμερα το πρωί στην Περιμετρική οδό της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας των τραυματιών που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας»  είναι καλή και εκτός από το σοκ που έχουν υποστεί από το ατύχημα δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους.
Πρώτη Ενημέρωση: Παρ” ολιγον τραγωδία σήμερα το πρωί στην Περιμετρική της Πάτρας όταν λεωφορείο υπεραστικού  ΚΤΕΛ, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παράδρομο της Περιμετρικής Οδού στο ύψος της Οβρυάς.


Οι πρώτες πληροφρίες κάνουν λόγο για πέντε νεκρούς, ενώ στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της Πυροσβστικής Υπηρεσίας καθώς έχουν αναφερθεί εγκλωβισμοί ατόμων.
Το λεωφορείο κινείτο στο ρεύμα εισόδου της Πάτρας από Πύργο  και σύμφωνα με πηγές το λεωφορείο είχε ξεκινήσει δρομολόγιο  από την Ανδραβίδα.
http://patratora.gr/archives/17669