Κάμερον Ντίαζ: «Ναι, έχω κοιμηθεί με γυναίκα» (Video)

Αφοπλιστική ήταν η απάντηση της Κάμερον Ντίαζ στον παρουσιαστή του show «Watch What Happens Live», Andy Cohen, όταν τη ρώτησε αν έχει ποτέ κοιμηθεί με γυναίκα.

«Έχεις κολυμπήσει ποτέ σε γυναικεία λίμνη;» ρώτησε ο παρουσιαστής τη 41χρονη σταρ του Χόλιγουντ. «Ενδιαφέρον» είπε εκείνη γελώντας. «Τι είναι η γυναικεία λίμνη;». «Έχεις πάει ποτέ με γυναίκα;» ρωτάει ο παρουσιαστής για να πάρει την απάντηση «Ναι, έχω πάει με γυναίκα». Μπροστά σε αυτή την απάντηση ο Andy Cohen δεν μπόρεσε να σταματήσει τις ερωτήσεις και προχώρησε λέγοντας «περισσότερες από μία φορές;». Η απάντηση της Ντίαζ ήταν σαφής: «Έχω πάει με γυναίκα» αφήνοντας τη φαντασία του παρουσιαστή και των τηλεθεατών να οργιάζει!


Αφορμή για τις ερωτήσεις στάθηκε η συνέντευξη που είχε δώσει λίγες ημέρες νωρίτερα η η Ντίαζ στην οποία μίλησε για τα ερωτικά μηνύματα μεταξύ του ίδιο φύλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι που αγχώνει τους ανθρώπους, να παραδεχτούν ότι κάποιος ή κάποια μπορεί να στείλει ερωτικά σήματα και αυτά να έχουν παραλήπτη ακόμα και άτομο του ίδιου φύλου».

Παρόμοιες απόψεις είχε διατυπώσει και το 2010 σε συνέντευξη στο Playboy. «Είμαστε αυτοί που είμαστε. Όλοι ξέρουμε τα κίνητρά μας. Η σεξουαλικότητα και η αγάπη μπορεί να είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μπορώ να έλκομαι σεξουαλικά από μία γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να ερωτευτώ μια γυναίκα. Αν πάω με γυναίκα δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία. Βάζουμε αυτούς τους περιορισμούς στους ανθρώπους και κάνουμε χαρακτηρισμούς, αλλά η σεξουαλικότητα είναι δύσκολο να οριστεί» είχε πει.



Πηγή: http://www.topnews24.gr/