Oι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ Η ΔΙΑΔΟΧΉ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Από τα 18 του χρόνια, το κορίτσι που μεγάλωσε στην Καστέλλα του Πειραιά είχε ήδη καταλήξει
σε αυτό που ήθελε να γίνει στη ζωή της: πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών




Η διάδοχος της Τζούλιας

Η πρώτη ταινία έφερε τη δεύτερη και το ξανθό τότε «μοντέλο πολυτελείας», όπως αναφερόταν στον τίτλο της δεύτερης ταινίας, χρίστηκε και επισήμως πορνοστάρ, με την κορδέλα της «νέας Τζούλιας Αλεξανδράτου» να τυλίγει πλέον το δικό της κορμί. Η ίδια βέβαια, όπως έχει δηλώσει και στην εκπομπή «Ιn & Οut City» της Θεσσαλονίκης που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος, καλλιτεχνικός της μάνατζερ και σκηνοθέτης/παραγωγός του κλιπ του Φλωρινιώτη, Κώστας Μιναρετζής, δεν φαίνεται να τρέφει και ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο της Τζούλιας Αλεξανδράτου και κυρίως στον ρόλο της ως πορνοστάρ, λέγοντας για τη θρυλική ταινία της ότι είναι «ό,τι πιο ξενέρωτο έχω δει στη ζωή μου», ενώ διόλου κολακευτικά σχόλια επιφυλάσσει και για την έτερη γνωστή πρωταγωνίστρια Μαριάννα Ντούβλη. Από τα φαρμακερά της σχόλια γλίτωσε περιέργως η Βούλα Βαβάτση, επαγγελματίας του είδους, που πήρε από τα χείλη της τον τιμητικό τίτλο «Μια χαρά». Φαίνεται όμως ότι ο χώρος των αισθησιακών ταινιών είναι ιδιαίτερα σκληρός και ανταγωνιστικός, αφού και για την ίδια τη Μαίρη Αλεξάνδρου -που στην πρώτη της ταινία συστήθηκε με το ψευδώνυμο Λύδια Κυριακού- όσοι συνεργάστηκαν ή έτυχε να συναναστραφούν μαζί της οι χαρακτηρισμοί που της αποδίδουν δεν είναι διόλου κολακευτικοί. Χαρακτηρισμοί συνηθισμένοι σε έναν κόσμο διόλου αγγελικά πλασμένο, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και όσα φαίνονται είναι ελάχιστα απ’ όσα κρύβονται. 

Με τούτα και μ’ εκείνα, αυτά που επίσης έμαθαν οι τηλεθεατές των «Καρντάσιανς» είναι ότι η Αλεξάνδρου απόλαυσε την πρώτη της ταινία όπου ο παρτενέρ της τύγχανε και σύντροφός της, σε αντίθεση με τη δεύτερη, όπου η εμπειρία της με τους τρεις διαφορετικούς εραστές χαρακτηρίστηκε από την ίδια «χάλια». Και κάπου εκεί εκτόξευσε την ατάκα-βόμβα που άφησε σέκο τον Δημήτρη Σταρόβα, αφού η νεαρή πρωταγωνίστρια εξέφρασε την επιθυμία να γίνει εκείνος ο παρτενέρ της στην τρίτη ταινία που ετοιμάζει. Το ίδιο εμβρόντητη όμως έμεινε και η Μαρία Μπεκατώρου, όταν, μεταξύ άλλων, η 21χρονη κοπέλα δήλωσε πως οι γονείς της είχαν από την πρώτη στιγμή ενημερωθεί για το όνειρό της να γίνει πορνοστάρ, επιθυμία που έγινε απόλυτα σεβαστή και από τους δύο, ξεκαθαρίζοντας ότι το κίνητρό της δεν είναι τα χρήματα αφού είναι «οικονομικά ευκατάστατη» και απλώς κάνει αυτό που της αρέσει. Σύντομα, βέβαια, η ίδια άλλαξε γνώμη σχετικά με τον επιθυμητό παρτενέρ στην επόμενη ταινία της, αφού τόσο στην εκπομπή του Μιναρετζή όσο και σε κείνη του Κώστα Μυλωνά «Τα παιδιά της νύχτας» στο EXTRA 3 εκθείασε τη βιαιότητα του χαρακτήρα του Ηλία Κασιδιάρη στο γνωστό σκηνικό που κλοτσούσε και αναποδογύριζε τις τηλεοπτικές κάμερες, αφού, όπως είπε, «η βία μού αρέσει, μου κάνει αρσενική, το άγριο βλέμμα με ψαρώνει» - «προς Θεού», όπως σπεύδει να συμπληρώσει, όχι δημοσίως, αλλά μόνο για την προσωπική της ζωή και τη σαρκική απόλαυση. 




Καταγγελίες για εκβιασμούς

Πίσω όμως από το αγγελικό της βλέμμα, κάποιοι αρχίζουν να μιλάνε για στημένες παγίδες. Ανθρωποι της κοσμικής και νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης μιλάνε για ένα περίεργο κύκλωμα που χρησιμοποιεί επωνύμους είτε για να κερδίσει χρήματα μέσα από εκβιασμούς, είτε για να κάνει γνωστές ασήμαντες στάρλετ. 

Πίσω από το κύκλωμα για το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν καταγγελίες στο Τμήμα Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκονται γνωστός «μάνατζερ» από την Αθήνα, ο οποίος έχει συλληφθεί στο παρελθόν για μαστροπεία, αλλά και άνθρωποι της συμπρωτεύουσας που με την ιδιότητα του καλλιτεχνικού μάνατζερ καλύπτουν άνομες δραστηριότητες με φιλόδοξες νεαρές αυτοπροσδιοριζόμενες ως μοντέλα. 

Τον τελευταίο καιρό, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν την 21χρονη Αλεξάνδρου να είναι το βασικό όπλο αυτού του κυκλώματος, που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται στο στριπ κλαμπ «Caligula» της Θεσσαλονίκης. 


Η πληροφορία που διέρρευσε πρόσφατα στο Διαδίκτυο και ήθελε τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη να έχει συνάψει σχέση μαζί της μετά τη γνωριμία τους μέσω Facebook για κάποιους είναι κατευθυνόμενη: «Νέα σχέση έχει προκαλέσει απίστευτο σάλο στη σόουμπιζ. Ο Χρήστος και η Μαρία γνωρίστηκαν μέσω Facebook. Το φλερτ ήταν ιδιαίτερο και οι συναντήσεις άρχισαν. Πλέον συναντιούνται κρυφά σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός τραγουδιστής δεν επιθυμεί να γίνει γνωστή αυτή η σχέση για ευνόητους λόγους», γράφτηκε χαρακτηριστικά. Το θέμα όμως πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν γνωστός δικηγόρος της Αθήνας φέρεται να πείστηκε να βγει ραντεβού με την πορνοστάρ, με κάμερες να τους καταγράφουν, χωρίς να το γνωρίζει, να δειπνούν σε εστιατόριο και στη συνέχεια να περνούν την είσοδο ξενοδοχείου της συμπρωτεύουσας. Λίγο καιρό μετά τη συνάντησή τους ο δικηγόρος δέχτηκε τηλεφώνημα από αγνώστους που τον ενημέρωναν πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό από το συγκεκριμένο ραντεβού. 
http://www.protothema.gr/