Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FACEBOOK -M@L@KIES MADE IN GREECE! TEXNIKEΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ !

Στην Ελλάδα της μούφας και της ηλεκτρονικής αναλφαβητοσύνης ακόμα και το σωτήριο έτος 2014  ..μπορεί να καταδιώκομαι και τους ιους του διαδικτύου ! Να συλληφθούν!

Το Facebook και όλα τα δίκτυα επικοινωνίας και όπως αλλιώς τα λέμε κοινωνικής δικτύωσης είναι ευάλωτα στην διασπορά των Virus ...Εξάλλου οι χρήστες τους είναι σχεδόν το σύνολο των χρηστών αφού όλοι έχουν emails η κάποια σελίδα ανταλλαγής μηνυμάτων ( όπως τελικά είναι και το Facebook )
Αλλωστε  καθημερινά μολύνονται χιλιάδες υπολογιστές  και οι χρήστες πέφτουν θύματα κακόβουλων επιθέσεων εξαιτίας της χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείο...δηλαδή όπως είναι και αυτό του FACEBOOK . Μάλιστα πλέον οι χρήστες το Facebook χρησιμοποιούν ευρέως ( χωρίς να ξέρουν τους κινδύνους ) την ανταλλαγή αρχείων από τα μηνύματα ( ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) . Μάλιστα οι σπάμερ πλέον λειτουργούν και με αυτά τα μηνύματα ...
Eπίσης είναι γνωστό και ειδικά στην Ελλάδα ότι το 80% των χρηστών δεν γνωρίζει πως λειτουργεί το facebook δεν ξέρουν τι σημασία έχει το email πού έχουν ως επιβεβαιωτικό της εγγραφής τους και σύνδεσής τους με αυτό ...Αλλά και τι είναι επισυναπτόμενο αρχείο ...Επίσης ότι δεν πρέπει να κάνουν αλόγιστη χρήση αρχείων και εικόνων στο facebook κλπ
Βέβαια κάμια διωκτική αρχή δεν μπορεί να συλλάβει τους ιούς...η να καταδιώκει τους ιούς  Δηλαδή το FBI από την Μέκκα του διαδικτύου να δίνει οδηγίες αντιβάιρους η format στους χρήστες !
Απλά δεν υπάρχει ...
Πρόκειται για μία καθημερινή υπόθεση ... που είναι αντιμέτωπος κάθε  χρήστης


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Αποκλειστικό : Χασισοφυτεία σε κήπο του Μαξίμου. Έφοδος Χρυσοχοίδη. Προσαγωγές ξένων ανταποκριτών μετά τις αποκαλύψεις του Μπάμπη !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μετά την τσιγαρίλα  που μύρισε ο Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε το Μέγαρο Μαξίμου από τον Τσίπρα και δημοσίευσε αποκλειστικά η Καθημερινή....συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού κάνοντας μια βόλτα σήμερα στους χώρους που περιβάλουν το κτήριο είδαν κάποια περίεργα φυτά.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ο νέος υπουργός -λαγωνικό  δημόσιας τάξης Χρυσοχοίδης και έκανε έφοδο...
Στο μεταξύ, και με αφορμή τις πρωινές αποκαλύψεις του Βουλευτή  και πρώην Δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Αρη Πορτοσάλτε ...για ξένους ανταποκριτές που μαστούρωναν στο Μέγαρο Μαξίμου και έγραφαν υπερ της προηγούμενης  κυβέρνησης διέταξε να προσαχθούν άμεσα στην ΓΑΔΑ όλοι οι ξένοι ανταποκριτές στην Ελλάδα και να ανακριθούν για να αποκαλύψουν αν το χασίσι το έκοβαν απο γλάστρες στους κήπους του Μαξίμου ή το έφερναν μαζί τους !
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
Δείτε τις αποκαλύψεις του Μπάμπη ...που κακώς κατά την γνώμη μας δεν αξιοποιήθηκε στο συγκεκριμένο υ…