FACEBOOK -M@L@KIES MADE IN GREECE! TEXNIKEΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ !

Στην Ελλάδα της μούφας και της ηλεκτρονικής αναλφαβητοσύνης ακόμα και το σωτήριο έτος 2014  ..μπορεί να καταδιώκομαι και τους ιους του διαδικτύου ! Να συλληφθούν!

Το Facebook και όλα τα δίκτυα επικοινωνίας και όπως αλλιώς τα λέμε κοινωνικής δικτύωσης είναι ευάλωτα στην διασπορά των Virus ...Εξάλλου οι χρήστες τους είναι σχεδόν το σύνολο των χρηστών αφού όλοι έχουν emails η κάποια σελίδα ανταλλαγής μηνυμάτων ( όπως τελικά είναι και το Facebook )
Αλλωστε  καθημερινά μολύνονται χιλιάδες υπολογιστές  και οι χρήστες πέφτουν θύματα κακόβουλων επιθέσεων εξαιτίας της χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείο...δηλαδή όπως είναι και αυτό του FACEBOOK . Μάλιστα πλέον οι χρήστες το Facebook χρησιμοποιούν ευρέως ( χωρίς να ξέρουν τους κινδύνους ) την ανταλλαγή αρχείων από τα μηνύματα ( ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) . Μάλιστα οι σπάμερ πλέον λειτουργούν και με αυτά τα μηνύματα ...
Eπίσης είναι γνωστό και ειδικά στην Ελλάδα ότι το 80% των χρηστών δεν γνωρίζει πως λειτουργεί το facebook δεν ξέρουν τι σημασία έχει το email πού έχουν ως επιβεβαιωτικό της εγγραφής τους και σύνδεσής τους με αυτό ...Αλλά και τι είναι επισυναπτόμενο αρχείο ...Επίσης ότι δεν πρέπει να κάνουν αλόγιστη χρήση αρχείων και εικόνων στο facebook κλπ
Βέβαια κάμια διωκτική αρχή δεν μπορεί να συλλάβει τους ιούς...η να καταδιώκει τους ιούς  Δηλαδή το FBI από την Μέκκα του διαδικτύου να δίνει οδηγίες αντιβάιρους η format στους χρήστες !
Απλά δεν υπάρχει ...
Πρόκειται για μία καθημερινή υπόθεση ... που είναι αντιμέτωπος κάθε  χρήστης