Η κούπα του κυπέλλου πήγε μπουζούκια ...Ξέφρενο πράσινο γλέντι ! (βιντεο)


Με την ψυχή τους πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μετά το πάρτι που έστησαν στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» αποφάσισαν να συνεχίσουν στα μπουζούκια!

Λίγο πριν τις 1.30 το βράδυ, οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους, με τους Γιάννη Αλαφούζο και Γιάννη Αναστασίου να έχουν πάρει τις θέσεις τους.
Στις 1.40 ήταν η ώρα της κούπας!. Το τρόπαιο έκανε την... εμφάνισή του με τον κόσμο να χειροκροτεί και να... τρέχει στο τραπέζι του «τριφυλλιού» για μια φωτογραφία!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που είχε αρχίσει το πρόγραμμά του, σταμάτησε και αφού μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλη την ομάδα, πήρε το Κύπελλο στα χέρια του και τραγούδησε τον ύμνο, με τους θαμώνες να φωνάζουν «πράσινε Θεέ Παναθηναϊκε»!
Ο λουλουδοπόλεμος είχε αρχίσει για τα καλά και αφού το τρόπαιο... στολίστηκε με γαρύφαλα και ένα κασκόλ, άρχισε να κάνεις τις βόλτες του στις αγκαλιές των «πράσινων» για τις δικές τους φωτογραφίες...
Αρχικά την παράσταση έκλεψε ο Στέφανος Καπίνο, που είχε για αρκετή ώρα την κούπα στην αγκαλιά του και της... αφιέρωνε τραγούδια! Στη συνέχεια το δικό τους show έκαναν οι Ζέκα και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ οι... ξένοι Πέτριτς, Μέντες, Μπαϊράμι και Αμπεΐντ, έδειχναν να το απολαμβάνουν πιο ήρεμα!


Μετά τις 3.30 περίπου οι πρώτοι άρχισαν να αποχωρούν με τον αρχηγό Κάρλος Ζέκα να δίνει το καλό παράδειγμα. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η χρονιά για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν έχει τελειώσει ακόμα και μετά το Κύπελλο απομένει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ με την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.
http://www.leoforos.gr/