Νέες καταγγελίες για Αδωνι και άλλες αποκαλύψεις απόψε στη τηλεοπτική ZOYΓΚΛΑ στο ΕΧΤΡΑ 3

Η εκπομπή «Ζούγκλα» επιστρέφει απόψε (23.15 ΕΧΤRΑ 3) στις οθόνες σας με όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με τον άνθρωπο που τον καταγγέλλει για παρατυπίες σε αγορά μεζονέτας στο Μαρούσι.


Ακόμα, ο Γιώργος Αλαϊάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, προχωρά σε νέες καταγγελίες κατά του υπουργού που αφορούν την εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΠΕ», συμφερόντων Άδωνι Γεωργιάδη και οι οποίες κατατέθηκαν στην εισαγγελέα διαφθοράς Ελένη Ράϊκου.

Επίση, όλο το πόρισμα φωτιά του Σώματος Εκλεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος, πρόεδρος της οποίας είναι ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, μετά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» τον Μάιο του 2013.

Η «Ζούγκλα» μεταδίδεται από το EXTRA 3 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα το ASTRA TV θα την μεταδίδει στη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα. Eπίσης η εκπομπή προβάλλεται μέσω του OTE TV σε όλη την Ελλάδα αλλά και από το διαδίκτυο, μέσω του zougla.gr.