Πόρισμα φωτιά για τον σκάνδαλο στην ΟΚΕ ...που αποκάλυψε η τηλεοπτική ZΟΥΓΚΛΑ (βιντεο)

Ρε παιδιά αν δεν κάνουμε λάθος ο συνδικαλιστής και πρόεδρος της ΟΚΕ  Πολυζωγόπουλος εκπροσωπεί εκεί την ΓΣΕΕ . Δείτε πως μια ακόμα αποκάλυψη του Μάκη και των εκπομπών  του δικαιώνεται . Αρα τώρα θα επιστρέψει τα λεφτά πίσω που έπαιρνε ο εκλεκτός Ξυράφης  σε θέση που δεν του ανήκε...Και θα επιστρέψει η υπάλληλος που έδιωξαν από την ΟΚΕ γιατί δεν της "οικογένειας" ! Δείτε θέμα 

Τον Μάιο του 2013, στα γραφεία των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» είχε φτάσει ένας φάκελος ο οποίος περιείχε στοιχεία για οικονομική κακοδιαχείριση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος, πρόεδρος της οποίας είναι ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος.

Μεταξύ άλλων, στον φάκελο υπήρχαν και στοιχεία τα οποία ανέφεραν ότι ο Απόστολος Ξυράφης είχε προσληφθεί παράνομα στη θέση του γενικού γραμματέα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής αλλά και στη θέση του διευθυντή οικονομικών υποθέσεων αργότερα διότι δεν διαθέτει τα ανάλογα προσόντα, όπως πτυχίο ΑΕΙ. 
Δείτε λοιπόν τι έλεγε ο Πολυζωγόπουλος όταν παρουσιάζαμε τα στοιχεία για τον Ξυράφη:


Η έρευνα έδειξε ότι όντως ο κ. Ξυράφης δεν διέθετε τα απαραίτητα προσόντα για να διοριστεί αλλά φυσικά και αργότερα να προαχθεί. Αντιθέτως όμως, ο ίδιος ο κ. Ξυράφης, με παρέμβασή του στην εκπομπή ανέφερε ότι είχε τα προσόντα ,ενώ η πρόσληψή του αλλά και η προαγωγή του ήταν νόμιμη.