H νέα 32 χρονη υπουργός της Ιταλίας που θα σας κόψει την ανάσα

Ξεχάστε τις γλάστρες του Μπερλουσκόνι ....Αυτή είναι νέα ωραία και αριστέρη ...και στη Ρέντσι,

Είναι νέα, ωραία και η νέα υπουργός Συνταγματικών Μεταρρυθμίσεων της Ιταλίας. Το όνομά της είναι Μαρία Έλενα Μπότσι και αποτελεί ζωντανή απόδειξη του ότι ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, θέλει να φέρει «νέο αέρα» στην ιταλική Βουλή.
Είναι μόλις 33 ετών και και δείχνει ότι μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει:
Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1981. Zει στη Φλωρεντία όπου μέχρι και την ορκωμοσία της το περασμένο Σάββατο και την ανάληψη του υπουργικού θώκου, εργαζόταν ως δικηγόρος. Ηταν υποψήφια στην περιφέρεια της Τοσκάνης στις εκλογές του 2013 και τον Αύγουστο έγινε μέλος της γραμματείας του Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος, με γραμματέα τον Ρέντσι.

Προέρχεται από μια εξαιρετικά πλούσια οικογένεια, ο πατέρας της μάλιστα είναι διευθυντής μεγάλης ένωσης οινοπαραγωγών και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της Banca Etruria. Η  μητέρα της ασχολείται και αυτή με την πολιτική, καθώς είναι αντιδήμαρχος.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο Ρέντσι κυριολεκτικά την λατρεύει, την θεωρεί γυναίκα φαινόμενο που θέλει να κρατήσει κοντά του, ενώ όλοι του λένε πως είναι πολύ όμορφη για να είναι…αριστερή.