Μουσακάς για τον Μόγιες

Τα ξένα ΜΜΕ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μ. Γιουνάιτεντ!
Τα αθλητικά ΜΜΕ του εξωτερικού κάνουν εκτεταμένη αναφορά, ασκώντας μάλιστα έντονη κριτική στον Μόγιες και στους παίκτες τους για την οδυνηρή ήττα που τους "αφήνει στο χείλος του γκρεμού".
BBC: Η ManUtd υποχρέωθηκε σε ήττα από τον Ολυμπιακό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της εξόδου από το Champions League μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στους "16" της διοργάνωσης.
Sporting Life: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κάνει τα πάντα εάν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό.
Daily Mail: Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιριά του Ντέιβιντ Μόγιες να σώσει κάποια δόξα από την απελπιστική πρώτη του σεζόν καθώς ο Ντομίνγκες και ο δανεικός από την Άρσεναλ Κάμπελ διασφαλίζουν τη νίκη για τους Έλληνες και αφήνουν το αφεντικό του Ολντ Τράφορντ στα πρόθυρα ενός ταπεινωτικού αποκλεισμού από το Champions League.

Mirror: Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0. Ο δανεικός σταρ της Άρσεναλ Τζόελ Κάμπελ βρήκε στόχο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γεύτηκε την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες και το επιτελείο του έχει ένα βουνό να αναρριχηθεί εάν θέλουν να φτάσουν στους 8 του Champions League.
Goal.com: Ο Ολυμπιακός έβαλε τη Γιουνάιτεντ στα πρόθυρα. Οι Έλληνες φόρτωσαν και άλλη μιζέρια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με τη νίκη τους με 2-0 με τα γκολ των Ντομίνγκες και Κάμπελ.
Uefa.com: O Oλυμπιακός ζάλισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίρνει τα ηνία στο ζευγάρι. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες χρειάζεται να κάνει πάρα πολλά μετά το τακουνάκι του Ντομίνγκες και το υπέροχο σουτ του Κάμπελ που χάρισαν μία διάσημη νίκη στους γηπεδούχους.
Marca: H κρίση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπερνάει τα σύνορα. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έδωσε το χτύπημα".
Αs: "O Ολυμπιακός του Μίτσελ δίνει ένα μάθημα στη Μάντσεστερ του Μόγιες".
Mundo Depotivo: Ταφόπλακα του Μίτσελ στη Γιουνάιτεντ.
Sport.es: Ο Ολυμπιακός άφησε τη Γιουνάιτεντ σε ένα ναυάγιο.
Gazzetta dello Sport: "Τι πλήγμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νικήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό".
Sport Mediaset: Μία ελληνική τραγωδία. Η Γιουνάιτεντ στην κόλαση, Χρειάζεται ανατροπή στο Ολντ Τράφορντ".
Reppublica: Νοκ-άουτ η Γιουνάιτεντ, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται.
Tuttosport: Xτύπημα του Ολυμπιακού: ηττήθηκε με 2-0 στην Ελλάδα η Μάντσεστερ.
Equipe: Κρύο ντους για Μάντσεστερ.
France Football: H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκοτείνιασε στον Πειραιά.