Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Call Girl ...οχι για σεξ, μόνο αγκαλιές μόλις 500 δολάρια!

Για τρία τέταρτα της ώρας η χρέωση είναι 60 δολάρια, για μία ολόκληρη ώρα το ποσό αγγίζει τα 80 δολάρια, ενώ για ολόκληρη τη νύχτα απογειώνεται στα 500 δολάρια.
Οι υπηρεσίες της υπόσχονται ζεστασιά, σωματική επαφή, τρυφερότητα, γλύκα, στιγμές θαλπωρής στο κρεβάτι και τις προσφέρει κυρίως σε άνδρες που ζουν στη Νέα Υόρκη.
Δεν πρόκειται για ιερόδουλη, ούτε υπόσχεται ερωτικές περιπτύξεις. Μοναχά αγκαλιές.
Η πρώτη επαγγελματίας αγκαλιάς, λοιπόν, έφτασε και έχει ήδη αφήσει το στίγμα της στο Μεγάλο Μήλο, με δεκάδες πελάτες μηνιαίως που αποζητούν λίγη ώρα ζεστασιάς.
Η 47χρονη Αλι Σ. έχει συστήσει την εταιρία της Cuddle U NYC και υποστηρίζει ότι οι υπηρεσίες της αποτελούν μία «μοναδικά θεραπευτική εμπειρία».
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι σε ένα μήνα πάνω από 30 πελάτες πέρασαν το κατώφλι της, εκ των οποίων μόνο μία ήταν γυναίκα.
Η Αλι υποδέχεται τους ενδιαφερόμενους στο διαμέρισμά της, όπου ξαπλώνει μαζί τους σε διπλό κρεβάτι, ενώ η υπογραφή συμφωνητικού απαγορεύει την ερωτική επαφή.
Βέβαια, ουδείς γνωρίζει αν κάποιος από τους άνδρες έχει επιχειρήσει να περάσει στο επόμενο στάδιο της αγκαλιάς και τι ακολούθησε.
Πάντως, η Αλι Σ. τονίζει ότι η διαδικασία απελευθερώνει τους ανθρώπους και τους κάνει πολύ ευάλωτους, για αυτό άλλωστε δίπλα στο κρεβάτι υπάρχει ένα κουτί με χαρτομάντιλα γιατί «είναι πάντα απαραίτητα, αφού υπάρχουν πολλά δάκρυα».
Για να μπορέσει κανείς, όμως, να αφεθεί στα χέρια της, πρέπει πρώτα να έχει συμπληρώσει αίτηση, να έχει συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία καθώς και να περάσει από μία σύντομη συνέντευξη, ώστε η 47χρονη να βεβαιωθεί ότι ο άνθρωπος που θα την επισκεφθεί δεν πρόκειται να τη βλάψει.
Πάντως, όπως τονίζει σε αμερικανική ιστοσελίδα τα ραντάρ της πιάνουν άμεσα τους… επικίνδυνους.
Σύμφωνα με δηλώσεις της, όταν ήταν μικρή στην οικογένειά της δεν εκφραζόταν η αγάπη και σχεδόν ποτέ κανείς δεν την αγκάλιαζε, ενώ η ιδέα της γεννήθηκε όταν εργαζόταν εθελοντικά σε οίκο ευγηρίας. Όταν άγγιζε τους ηλικιωμένους ενοίκους έβλεπε το πρόσωπό τους και τη διάθεσή τους να αλλάζει.
Όσο για την ηλικία των πελατών της, οι περισσότεροι είναι κάτω των 35 ετών, εκ των οποίων αρκετοί φοιτητές που ζητούν μία αγκαλιά πριν την εξεταστική.
«Νιώθω ότι είμαι πρεσβευτής της θεραπευτικής επαφής», δηλώνει και περιμένει τον επόμενο που θα χτυπήσει την πόρτα της για μία αγκαλιά. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…