Μ. Γλέζος: "Όποιος δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία είναι τουλάχιστον ηλίθιος"

ποιος δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία είναι τουλάχιστον ηλίθιος", αναφέρει σε απάντησή του προς όσους έσπευσαν να μιλήσουν για διαφοροποίησή του από την κεντρική γραμμή του κόμματός του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Μανώλης Γλέζος.

"Μετατρέπουν την ειρωνεία σε δήθεν πρόταση συνεργασίας ή είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία -συνεπώς επικίνδυνοι- ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας", επισημαίνει ο κ. Γλέζος.
Μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της ΑΔΜΗΕ ο κ. Γλέζος αναφερόμενος στα ευρήματα δημοσκόπησης περί συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι "η ΝΔ αποδέχεται ότι έχει χάσει τη δύναμή της και γι’ αυτό ζητά συγκυβέρνηση, δηλαδή να συγκυβερνήσει το Ναδίρ με το Ζενίθ. Θα εγκαταλείψει η κυβέρνηση την πολιτική του δανεισμού; Θα σταματήσει να αρπάζει από το λαό και να σώζει τις τράπεζες; Αν το κάνει αυτό δεν πιστεύω συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να έχουμε αντίρρηση".


Ξεκάθαρο τέλος στα φημολογούμενα σενάρια έδωσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης. Αναφερόμενος στα περί δημιουργίας ενός μεγάλου συνασπισμού, ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για μία πρόσκληση στη συνενοχή, ενώ απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση προειδοποίησε ότι την "Πομπηία" θα τη ζήσει και θα τη χρεωθεί μόνη της.
http://www.koutipandoras.gr/