Νέα ένταση με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια στη δίκη Παπαγεωργόπουλου

Άλλη μία διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον συνήγορο του Π. Σαξώνη, Μ. Καυκόπουλο και του Μ. Λεμούσια, Α. Κούγια, οι οποίοι και πριν  από λίγες μέρες είχαν διαπληκτιστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση της υπεξαίρεσης. 

Η διαμάχη ξέσπασε όταν ο Μ. Καυκόπουλος σχολίασε κάτι το οποίο ρώτησε ο Α. Κούγιας την οικονομική επιθεωρήτρια Α. Τσεμπερά και εκείνος του απάντησε: "Είχατε τον χρόνο σας, μιλούσατε δύο λεπτά", με αποτέλεσμα να έρθει η άμεση απάντηση από τον Καυκόπουλο ο οποίος σχολίασε ότι "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, η επάρκεια είναι σχετική".
Η οξύτατη απάντηση του Αλέξη Κούγια που προκάλεσε και την έκρηξη του προέδρου της έδρας ήταν: "K. Πρόεδρε φαίνεται πως ο κ. Καυκόπουλος θέλει να πει κάτι για να τον γράψουν οι εφημερίδες". Τότε, ο πρόεδρος ζήτησε από τους δύο συνηγόρους να επανέλθουν στην τάξη για να συνεχιστεί  η δίκη χωρίς έκτροπα.
Σήμερα εξετάζεται από τον Αλέξη Κούγια, η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά, στην οποία έκανε "βροχή" ερωτήσεων σχετικά με το αν εξέτασε το παρελθόν του Σαξώνη πριν από το 1999. Τέλος, ο Α. Κούγιας κατήγγειλε ανοιχτά την επιθεωρήτρια ότι πραγματοποίησε τον έλεγχο μεροληπτικά και προκατειλημμένα, με συνεργούς τον Σαξώνη και τον Καυκόπουλο, προκειμένου να κατηγορηθούν ο Παπαγεωργόπουλος και ο Λεμούσιας.

Read more: http://seleo.gr