Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To δράμα του Π Κωστόπουλου... Κουράγιο Πετραν !

Αφού πλέον κάνουν life style οι λαδόκολλες  ,,,, Δείτε τι είπε για τα δικαστήρια
Καρέ καρέ τα όσα συνέβησαν στο κτίριο της ΓΑΔΑ περιέγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος το πρωί της Τετάρτης, επιστρέφοντας στην εκπομπή "Πρωινό Μου".
"Εγώ μπορεί να είμαι δημόσιο πρόσωπο και να είμαι εδώ και να μιλάω, αλλά στο ίδιο λούκι είναι και τρία εκατομμύρια Έλληνες!... Αν δεν γίνει κάτι, θα κάνουμε τον Κορυδαλλό από εδώ, μέχρι την Κόρινθο", είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος.
"Πήγα μόνος μου στη ΓΑΔΑ! Ήπια έναν καφέ εκεί δίπλα, πήγα στην Αστυνομία και αμέσως άρχισα να σπάω ρεκόρ. Η ουσία είναι ότι πήγα για δύο πράγματα για τα οποία κατηγορούμαι και σωστά. Το ένα είναι Δημόσιο και το άλλο είναι ΙΚΑ. Όμως, το πρώτο δεν είναι Δημόσιο, αλλά νοίκια ιδιωτικά, τα οποία, βάσει Νόμου,  μπορεί κάποιος να τα παραχωρήσει στην Εφορία. Όσον αφορά στο ΙΚΑ, ήταν όταν έκλεισε η εταιρεία, όπου υπήρχε επίσχεση από τους εργαζομένους, δεν πληρώνονταν οι μισθοί και οι εισφορές και το ΙΚΑ είχε ξεχάσει να το κατατάξει, όπως μου είπε η δικηγόρος", είπε.
"Έχω ξεπουλήσει το σύνολο της περιουσίας μου, όπως έχουν κάνει και πάρα πολλοί άλλοι άνθρωποι, διότι, αυτή την εποχή, πάνω από ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις, όπως διάβαζα, έχουν φαλιρίσει, έχουν πτωχεύσει και δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας σειρά υποχρεώσεων που έχουν. Έτσι και η ΙΜΑΚΟ, που είχε πληρώσει γύρω στα 130 – 150 εκατομμύρια, από το 1995 έως το 2011, στην Εφορία, στο ΙΚΑ και τα υπόλοιπα. Είναι πολλά".
"Ξεπληρώνοντας το Δημόσιο, είχα μηδέν. Αυτό το μηδέν δεν εκτιμήθηκε στο δρόμο, δηλαδή ότι τα ‘δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο που λέει και η Δέσποινα, και βρέθηκα εκεί που βρέθηκα. Αν δεν πήγαινα, θα έρχονταν αυτοί… Υπάρχουν πολλοί που χρωστούν, αλλά σε κάποιους γίνεται πιο aggressive γιατί θα μαζευτούν κάμερες και τα λοιπά".
"Αφού πούλησα τα σπίτια και δεν υπάρχει πλέον μία, προσπάθησα επί ένα χρόνο και με όσα είχα μαζέψει στη ζωή μου, τα 32 χρόνια που δούλευα, να βοηθήσω αυτό το μαγαζί να ζήσει και έτσι μου έδωσαν οι τράπεζες. Αυτή είναι η αλήθεια, η αλήθεια μου!".
"Αυτό που με έκανε να λυπηθώ μέσα εκεί, είναι ότι έβλεπα κοσμάκη να πηγαίνει για πέντε, για δέκα, δεκαπέντε… Το πώς αισθάνεσαι είναι μια άλλη ιστορία. Λέω ότι αυτή είναι η αλήθεια και αυτή την αλήθεια την ζούνε κι άλλοι άνθρωποι! Όταν τα έχεις δώσει όλα στα ΙΚΑ, τα ΣΙΚΑ και τα ΜΙΚΑ, λες “δες με με κάποιο τρόπο και εξυπηρέτησε μια κατάσταση να μπορέσει να γίνει”. Αλλιώς, θα καταλήξουμε να κάνουμε τον Κορυδαλλό από εδώ, μέχρι την Κόρινθο!", είπε ακόμη.
Σημειώνεται ότι αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσής του, καθώς το Τριμελές Αυτόφωρο θα εκδικάσει την υπόθεσή του στις 10 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…