Ωιμέ ! Ως σύγχρονη αρχαία "Αθηνά" προσφώνησαν την Γιάννα !

Στο θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, παρουσίασε η Γιάννα Αγγελοπούλου το βιβλίο της, προσκεκλημένη της Φωτεινής Παπαδοπούλου, συζύγου του αείμνηστου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου και νυν Προέδρου του Συμβουλίου Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Στην εκδήλωση, που έγινε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό φιλικό κλίμα, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, καθώς και η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων των Παιδιών, Λήδα Κουρσουμπά.
Η Φωτεινή Παπαδοπούλου εξήρε το έργο και τον χαρακτήρα της Γιάννας Αγγελοπούλου, θυμίζοντας στο κοινό την τεράστια επιτυχία, στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, που αξεχαστη ούτως η άλλως μιας έχει μείνει και την χαρακτήρισε ως «σύγχρονη Αθηνά» για την πολιτική της σοφία και το δυναμισμό της.
Από την πλευρά της η Γιάννα Αγγελοπούλου ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέγνωσε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο της και στη συνεχεία υπέγραψε τα βιβλία που αγόρασαν οι παρευρισκόμενοι. Οπως ανακοινώθηκε, τα χρήματα από την αγορά των βιβλίων θα δοθούν στο Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Μακαρίου Γ΄. Αυτά…


Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/