Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Για «λαθροχειρία» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ «Τα Νέα» για την ομιλία Τσίμερ

Mε τίτλο «αντί συγνώμης επιμένουν στην αθλιότητα» ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανεπίσημο σημείωμά του κατηγορεί την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για «λαθροχειρία», όσον αφορά την χθεσινή τοποθέτηση της Γκάμπι Τσίμερ για το ελληνικό χρέος.

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάτης της κ. Τσίμερ ηχογράφησε όλη την ομιλία της και θα την δώσει στη δημοσιότητα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης«αυτούσια, προσεχώς».
Στο σημείωμά του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την μετάδοση ηχητικού ντοκουμέντου από «Τα ΝΕΑ» κάνει λόγο για «επιλεκτική μετάδοση» και επισημάνει ότι η εφημερίδα είχε πρωτοσέλιδο «την υποτιθέμενη αριστερή παραφωνία της κας Τσίμερ, διότι σε μια κλειστή σύσκεψη με στελέχη της κυβέρνησης, υπερασπίστηκε δήθεν την άποψη ότι πρέπει οι έλληνες να εκπληρώσουμε τα προαπαιτούμενα του μνημονίου και να μη ζητάμε κούρεμα του χρέους». Στη διάψευση της κ. Τσίμερ, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα απαντά με ηχητικό ντοκουμέντο από τη κλειστή σύσκεψη, όπου επιλεκτικά παρατίθενται αποσπάσματα της τοποθέτησης της κ. Τσίμερ.
Ακόμα κι έτσι όμως διαπιστώνει κανείς την αναντιστοιχία όσων έγραψαν «ΤΑ ΝΕΑ» το πρωί και όσων στο επιλεκτικό ηχητικό φαίνεται να λέει, επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζοντας ότι «με δυο λόγια πάνε για μαλί και βγαίνουν κουρεμένοι». Ενδεικτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, στο ανεπίσημο σημείωμά του παραθέτει το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ με το ηχητικό ντοκουμέντο και επισημαίνει τα εξής:
« -Τι έγραψαν ΤΑ ΝΕΑ ότι είπε για το χρέος η κα Τσίμερ:
«Αλλά το κούρεμα ξεχάστε το, ούτως ή άλλως διότι η Ευρώπη δε μπορεί να συναινέσει»
- Τι ακούμε στο ηχητικό των ΝΕΩΝ για το χρέος:
«Ο πρωθυπουργός σας ήρθε στη Γερμανία και είπε ότι έχετε πιάσει πρωτογενές πλεόνασμα. Έχετε λοιπόν τις προϋποθέσεις για ένα κούρεμα του χρέους. Όμως το κούρεμα για το οποίο μιλάτε πρόκειται για ένα γενικό κούρεμα; Από αυτά που λέτε δεν μας ενδιαφέρει να δούμε τι αφορά τους πολίτες άλλων χωρών της Ε.Ε. Δηλαδή το θέμα είναι: Αξιολογήστε το χρέος. Μιλήστε για χρέος που είναι νόμιμο. Για χρέος που είναι παράνομο. Και για χρέος που είναι ανήθικο. Και αφού αξιολογήσετε όλα αυτά, τότε θα μιλήσουμε για κούρεμα του χρέους».
- Τι έγραψαν ΤΑ ΝΕΑ ότι είπε η κα Τσίμερ για την εκπλήρωση των προαπαιτούμενων του μνημονίου:
«Αν δε κάνετε το μάθημά σας και δεν εκπληρώσετε τα προαπαιτούμενα ο φτωχός Γερμανός δε μπορεί να πληρώσει τα χρέη σας».
- Τι ακούμε στο ηχητικό των ΝΕΩΝ
«Η παράκληση μου είναι η εξής: Κάντε το πιο συγκεκριμένο, πιο ξεκάθαρο. Ασκήστε κριτική στα πράγματα για τα οποία δεν είστε υπεύθυνοι. Κάντε όμως και εσείς αυτά που πρέπει (homework). Κάντε αυτό που πρέπει (homework) και μετά θα έχουμε καλύτερα επιχειρήματα για να δείξουμε και σε άλλες χώρες περισσότερη αλληλεγγύη».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η "παναγία η αρουραία" ... του Βερύκιου και οι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευαστών ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έγραψε η ανάρτηση του Βερύκιου για τον Καρτερό και την "παναγία την αρουραία" και κάποιοι νοσταλγοί της συμμορίας κατασκευής ηλεκτρονικού εγκλήματος με τις γνωστές απατεωνιές τύπου Παστίτσιου και άλλων μυθευμάτων που πουλούσαν τσόντα να γίνουν διάσημοι κεντράροντας στους  ανώμαλους χρήστες που έστελναν διεθνείς διωκτικές και δεν είχαν κάμια με νόμιμες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, βγήκαν δήθεν να τον κατηγορούν για προσβολή θρησκευτικού συμβόλου ! Ρε που τα πουλάτε αυτά ....παλιά τα κόλπα και τελειωμένα μαζί με αυτούς τους απατεωνίσκους !
Δειτε την ανάρτηση Βερύκιου

Διαβάζω πύρινα Αυγουστιάτικα άρθρα κατά Καρτερού & Μαξίμου από την Αγία ...Αρουραία , προφανώς γραμμένα στον ιδιόκτητο δρυμό που απόκτησε με την βοήθεια εθνικού εργολάβου...
Χιλιες φορες με τον «φευγάτο» Καρτερό παρα με την φιλάργυρη αρουραία... — Δήμος Βερύκιος (@DimosVerikios) 19 Αυγούστου 2018

Να ποιο είναι το κολέγιο Αθηνών ! Είναι κάτι σαν το Nammos και το IslandΠρώην διευθυντής αποκαλύπτει. Λειτουργούν με την λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε»!

Με ανάρτησή του ο κωστής Κοντογιάννης, πρώην Διευθυντής του Κολεγίου Αθηνών, καταγγέλλει πελατειακό καθεστώς διαχρονικα στο εν λόγω εκπαιδευτικό ίδρυμα από την οικογένεια Σαμαρά και κάνει λόγο για ρουσφέτια και παρεμβάσεις. Επίσης αναφέρεται στην απόλυση της Φώφης Μπουλούτα την οποία χαρακτηρίζει στημένη και καταλήγει απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, ότι «τόσο εσυ όσο και το κόμμα σου τολμάτε και μιλάτε για αριστεία, ευτελιζοντας τη λέξη και το νόημα της. Λες και μπορούμε να αγνοήσουμε το ποσό βαθιά αγράμματος και βάρβαρος πρέπει να είναι καποιος για να λειτουργεί όπως εσυ και ο σμπιρος σου, στη συγκεκριμένη περίπτωση.» Η ανάρτηση του Κωστή Κοντογιάννη Πόσο παραδοσιακός!!! Αντώνη μου κανενας δε θέλει να εξοντώσει κανέναν. Ο γιοκας σου δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που καταλαμβάνει όλο το χώρο που του αφήνουν. Η συμπεριφορά περιγράφεται ως «Φαινόμενο του αερίου». Στο σχολείο που προεδρεύει ο θείος του με διαρκή ρουσφέτια, με τη λογική «αυτά τα μαγαζιά εμεις τα φτιάξαμε», με …

Αυτός είναι ο καθηγητής "φακελάκης" που ήθελε σεξ και χρήμα να περνάει τις φοιτήτριες στα μαθήματα στα ΤΕΙ Σερρών (φωτογραφίες)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τόσο του καθηγητή από τις Σέρρες που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα από τους φοιτητές του, όσο και οι δύο φερόμενοι ως συνεργοί του.


Οι άνθρωποι αυτοί, είναι από συγκεκριμένο φροντιστήριο των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του. Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών. Πρόκειται για τους: Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη. Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών. Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του…