Σοκ στην Πάτρα με την 43χρονη ...που έσφαξε Αλβανός ! (φωτο βιντεο)

Ιχνη πάλης έχουν εντοπισθεί στο άψυχο σώμα της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα κτυπήματα με το μαχαίρι η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του, ενώ δύο είναι τελικά οι μαχαιριές στο λαιμό της.

Ο 33χρονος δράστης στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι τσακώθηκαν και τη σκότωσε πάνω στον καυγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr το θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά σύντροφος του Δημοσιογράφου και εκ των εκδοτών  της εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας Ανδρέα Βρή.O δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της.Τους ισχυρισμούς του πάντως απορρίπτουν οι συγγενείς και το περιβάλλον της 43χρονης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr o δράστης  περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης που είχαν.
Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές . Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο κτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.
 http://www.patrastimes.gr/