Στοιχεία ΣΟΚ ! Ρουπακιάς Λαγός ,Πατέλης και Μιχαλολιάκος μιλούν πρίν και μετά την δολοφονία του Π Φύσσα

Από τις περίπου εννέα το βράδυ, την Τρίτη που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, μέχρι και τις οκτώ το απόγευμα της επόμενης ημέρας έγιναν εκατοντάδες τηλεφωνικές κλήσεις ανάμεσα σε στελέχη της Χρυσής Αυγής και βουλευτές. 
Από τα σχεδιαγράμματα που έρχονται στη δημοσιότητα από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης φαίνεται πως ένας από τους συλληφθέντες εμφανίζεται να έχει επικοινωνήσει 14 φορές με έναν από τους έξι βουλευτές οι οποίοι έχουν συλληφθεί και ισάριθμες φορές με τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα εμφανίζεται ο σταθερός αυτός αριθμός να ανήκει στον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Αναλυτικότερα:
Σύμφωνα με τα όσα έχει φέρει στη δημοσιότητα ο κοριός της ΕΛΑΣ, στις 23:31 της 17ης Σεπτεμβρίου, λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα, υπάρχει απόστρατος  ο οποίος τηλεφωνεί στον Ρουπακιά.
Τρία λεπτά μετά του τηλεφωνεί πίσω ο Ρουπακιάς.
Επιπλέον, τη βραδιά της δολοφονίας ο Γιάννης Λαγός από τις 21:20 τηλεφωνεί μέχρι και τις 02:40 στον Πατέλη 20 φορές και 14 φορές ο Πατέλης στον Λαγό. Την ίδια νύχτα ο Λαγός τηλεφωνεί δύο φορές στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης.
Την επομένη της δολοφονίας ο Πατέλης που είναι ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια τηλεφωνεί σε σταθερό στο οποίο φέρεται ως συνδρομητής ο Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ από το ίδιο υλικό προκύπτει συνομιλία του βουλευτή Γ. Λαγού με το συνάδελφό του Ηλία Παναγιώταρο.
Ο Γ. Λαγός εμφανίζεται να έχει ξεχωριστό ρόλο καθώς διατάσσει επί της ουσίας μέλη του κόμματος, πιθανότατα των "ταγμάτων εφόδου", να εξαφανιστούν άμεσα ώστε να μην λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Επίσης, έχουν γίνει δεκάδες κλήσεις με οκτώ ιδιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ένας συλληφθέντας και ένας καταζητούμενος.