Κούγιας :« Ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μαντήλι να κλάψει», και το κορίτσι από το χωριό !!!

ΤΟ ΔΡΑΜΑ! ΔΆΚΡΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΆΔΑ.... ΣΥΓΚΊΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΟ ! ΘΕΜΑ:


Ο κ. Κούγιας είπε στην αγόρευσή του ότι η Βίκυ Σταμάτη κατέστη ουσιαστικά «όμηρος» του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου και ότι εκείνος είχε την απόλυτη διαχείριση των οικονομικών τους.

«Οι πραγματικοί εγκληματίες είναι έξω από την υπόθεση αυτή, αλίμονο για τη Δικαιοσύνη και το σύστημα αξιών, αν ελλείψει στοιχείων το αρχιλαμόγιο της υπόθεσης (σσ αναφέρεται στον εξάδελφο του Τσοχατζόπουλου Νικόλαο Ζήγρα) αποτελέσει το κορυφαίο αποδεικτικό μέσο», τόνισε ακόμη ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη.

Μιλώντας για την οικονομική κατάσταση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου, ο συνήγορος ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας αρκετό διάστημα πριν συλληφθεί, βρισκόταν σε δεινή οικονομική θέση και δεν μπορούσε καν να επιλέξει ένα «καλό δικηγορικό γραφείο», αφού δεν είχε τα χρήματα να το πληρώσει.

« Ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει μαντήλι να κλάψει», είπε ο κ. Κούγιας.

Μιλώντας για τη Βίκυ Σταμάτη ο συνήγορος επιτέθηκε σε ΜΜΕ που, όπως είπε, δημιουργούν ενόχους και τόνισε: «Η Βίκυ Σταμάτη ήταν ένα ωραίο κορίτσι από χωριό. Αυτός που έπεισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο να την παντρευτεί ήταν ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας», 

Αναφερόμενος στην προσωπικότητα της συζύγου του πρώην υπουργού, ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για ένα άτομο «περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά με ονειροπόλο διάθεση που στα 50 του διαβάζει βιβλία και θέλει να γράψει ποιήματα».

Ο κ. Κούγιας κάλεσε το Δικαστήριο να μην αποφανθεί υπό το κράτος προκαταλήψεων και εντυπωσιασμού και χαρακτήρισε τον Άκη ως τον τελευταίο τροχό της αμάξης στην υπόθεση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά.
http://www.protothema.gr/