Σαμπίνα Μπέγκαν: η “βασίλισσα” του Μπερλουσκόνι

Ορκίστηκε ότι τον αγαπούσε, υποστήριξε ότι έμεινε έγκυος από εκείνον, τον υπερασπίστηκε σθεναρά όταν όλοι βάλλονταν εναντίον του, είπε ότι θα ήθελε να είναι η γκέισά του και τώρα καλείται να αποδείξει με ποιον τρόπο απέκτησε διαμέρισμα αξίας 1.400.000 ευρώ.

Ο λόγος για τη «βασίλισσα μέλισσα», την επικεφαλής των πάρτυ μπούνγκα-μπούνγκα, τη γυναίκα που μεσολαβούσε και επέλεγε με εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια τις καλεσμένες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη πολυτελή του βίλα στο Αρκορε.

Η Σαμπίνα Μπέγκαν, λοιπόν, καλείται να λογοδοτήσει στην ιταλική δικαιοσύνη σχετικά με το πώς και από ποιον ήρθε στην κατοχή της χρηματικό ποσό ύψους 1.400.000 ευρώ, με το οποίο προχώρησε στην αγορά κομψού διαμερίσματος στην καρδιά της Ρώμης.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας το έμβασμα εστάλη από τον Μπερλουσκόνι τον Οκτώβριο του 2011, λίγες ημέρες αφού η εισαγγελία του Μπάρι έκλεισε τις έρευνες για την υπόθεση μαστροπείας, στην οποία ενεπλάκη η Μπέγκαν με την κατηγορία ότι προμήθευε με ιερόδουλες τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας.

Επομένως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το τεράστιο χρηματικό ποσό το έδωσε ο Καβαλιέρε ως ευχαριστήριο δώρο για την σιωπή της Μπέγκαν.

Παρόλα αυτά η ίδια εξακολουθεί να υποστηρίζει πως ο αγαπημένος της Καβαλιέρε έχει πέσει θύμα συνωμοσίας με στόχο την εξόντωσή του.

Άλλωστε, όταν ξέσπασε η υπόθεση των περιβόητων μπούνγκα-μπούνγκα, είχε βγει στην πρώτη γραμμή δηλώνοντας τρελά ερωτευμένη μαζί του, υποστηρίζοντας πως εξαιτίας της βαθιάς της αγάπης στο πρόσωπό του είπε «όχι» στον Τζορτζ Κλούνει και αποκαλύπτοντας την επιθυμία της να γίνει η γκέισα του Πρεζιντέντε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, μάλιστα, στο περιοδικό «Vanity Fair» η 38χρονη ηθοποιός και μοντέλο με καταγωγή από τη Γερμανία και τη Σερβία είχε πει ότι από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε κοντά του το 2005 «υπνωτίστηκε. Ήμουν ήδη ερωτευμένη. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα: θέλω να περάσω τη νύχτα μαζί σας».

Δεν περιορίστηκε ούτε στις περιγραφές από την πρώτη νύχτα της μαζί του, αποκαλύπτοντας πως ο Μπερλουσκόνι «ήταν ρομαντικός. Είναι ο μόνος άνδρας που με έκανε να νιώσω γυναίκα και υποσχέθηκα να τον προστατεύω».

Σε άλλη συνέντευξή της, μάλιστα, τον είχε χαρακτηρίσει υπεράνθρωπο στο κρεβάτι, λέγοντας ότι το να κάνει έρωτα μαζί του της έχει μείνει αξέχαστο μια και «ο Σίλβιο είναι ο Σούπερμαν»!

Όσο για την εγκυμοσύνη της, η ίδια είχε πει πως το πάθος της και ο πατέρας του παιδιού της είναι ο άνδρας του οποίου έχει κάνει τατουάζ τα αρχικά του ονόματός του. Βέβαια, τα αρχικά «S.B» θα μπορούσαν να είναι και τα δικά της, ωστόσο ο ιταλικός Τύπος όπως ήταν αναμενόμενο έκανε αμέσως αναφορά στον Μπερλουσκόνι.

Παρόλα αυτά, μιλώντας στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano είχε πει: «Ο Σίλβιο είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Κοιμήθηκα μόνο μαζί του».
http://www.protothema.gr