Σε μαζική αυτοκτονία μας καλεί ο Παγκαλος αν βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ας αυτοκτονήσει μόνος του... Δείτε θέμα:

Συνέντευξη που αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις παραχώρησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στην "Καθημερινή" της Κυριακής.

Ο κ. Πάγκαλος υποστηρίζει ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ είναι κομμουνιστές και ο Φώτης Κουβέλης, απεδείχθη άχρηστος για να παραμείνει η κυβέρνηση στην εξουσία.
Όσον αφορά το προσφιλές του θέμα... τον ΣΥΡΙΖΑ, προτείνει να αυτοκτονήσουμε όλοι μαζί, σε περίπτωση που έρθει ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο στην εξουσία.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εμφανίζεται ως "οπαδός" του Α. Σαμαρά και δηλώνει ότι στηρίζει τις επιλογές του, παρά τα όποια λάθη.
Αναφερόμενος στην ΕΡΤ, σημειώνει ότι "όσοι αντέτειναν να μην κλείσει η ΕΡΤ, ενδόμυχα πιστεύουν ότι δεν πρέπει να απολυθεί κανείς από το δημόσιο".
Η "εικονική πραγματικότητα" του ΣΥΡΙΖΑ
Σε ερώτηση σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος για άλλη μια φορά επιτίθεται με σφοδρότητα στην αξιωματική αντιπολίτευση.
"Εικονική πραγματικότητα είναι ο Τσίπρας και οι σαχλαμάρες που λέει στα μπαλκόνια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να μας πείσει ότι βούλιαξε η πλατεία Συντάγματος και μιλούσε σε 5.000 ανθρώπους. Μιλάμε δηλαδή για πλήρη αυτοεξευτελισμό και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού για όσους παρακολουθούσαμε τηλεόραση και βλέπαμε πόσοι πήγαν να τον ακούσουν. ήταν αδύνατον να συγκαλυφθεί η παταγώδης αποτυχία της συγκέντρωσης και όμως εκείνος επέμενε.
Τέλος ερωτηθεί για το τι θα κάνει, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, ο κ. Πάγκαλος προτείνει.... την αυτοκτονία.
"Δεν υπάρχει αυτό που με ρωτάτε. Μπορεί κανείς σοβαρός άνθρωπος να φανταστεί κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και με στήριξη του κ. Καμμένου; Εν πάση περιπτώσει, όμως, αν το δούμε και αυτό, δεν ξέρω τι άποψη έχετε για την αυτοκτονία, αλλά θα σας πρότεινα να το κάνουμε όλοι μαζί παρέα"
http://news247.gr/