Με δίδυμο Χατζηνικολάου -Ζαχαρέα οι ειδήσεις του Star ! Και κλάμα η Μύκονος !

Ξεχάστε τα στρινγκ ...την Μελέτη ...και όλη τη Μύκονο . Από Σεπτέμβριο ο "ναός του life style " θα θυμίζει μοναστήρι ... Τώρα για την Τατιάνα δεν παίρνουμε όρκο . Αντε να δούμε τον Μαλέλη να συντονίζει και κανένα "αρχονταρίκι" με τον Εφραίμ και θα το κλείσουμε το μαγαζί ... Δείτε θέμα :
 Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε το «ναι» στην πρόταση των ιδιοκτητών του Star, για να αναλάβει σε πρώτη φάση μια δημοσιογραφική εκπομπή στο νέο πρόγραμμα -με πιθανή συμμετοχή αργότερα και στις ειδήσεις,ως σχολιαστής. 

Η υλοποίηση του σχεδίου έλευσης Χατζηνικολάου στο Star είχε ξεκινήσει από το τέλος του προηγούμενου χρόνου. Το σχέδιο δεν βρήκε τότε τον δημοσιογράφο αρνητικό, όμως οι συνθήκες εκείνη την περίοδο δεν κρίθηκαν οι κατάλληλες για να δώσει τη συγκατάθεσή του στην προοπτική επιστροφής στην τηλεόραση. 

Η ιδέα, όμως, δεν εγκαταλείφθηκε, αντιθέτως παρέμεινε ενεργή, μαζί με την επιδίωξη της ιδιοκτησίας του Star για τη ριζική ανανέωση του σταθμού. Η συμφωνία με τον Ν. Χατζηνικολάου, καταδεικνύει ότι το Star θέλει να επενδύσει εκ νέου στον τομέα της ενημέρωσης, ενισχύοντας το δημοσιογραφικό προφίλ του και ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, που δεν φαίνεται πια να ευνοεί το life style. Σ΄αυτο το πλαίσιο εντάσσεται και η απόφαση  του σταθμού να αναθέσει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην Μάρα Ζαχαρέα. Χατζηνικολαόυ και Ζαχαρέα αναμένεται να αναλάβουν καθήκοντα απο τον Σεπτέμβριο. Όλες οι αλλαγές θα υλοποιηθούν υπό την εποπτεία του επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα του καναλιού Σταμάτη Μαλέλη