Ραγκούσης: "Είναι ντροπή να ηγείται ο Ε. Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ"

Επεισόδιο προκλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της Προανακριτικής Επιτροπής, όπου είχε κληθεί να καταθέσει ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.
Η μάχη ξέσπασε ανάμεσα στον κ. Ραγκούση και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, όταν ο πρώτος είπε ότι "είναι ντροπή να ηγείται ο Ε. Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ, που εκφράζει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη".
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ραγκούσης, φέρεται να κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ γιατί ως υπουργός Οικονομικών δεν ενημέρωσε το τότε υπουργικό συμβούλιο για τη λίστα Λαγκάρντ καταλήγοντας πως "την ώρα που μας παρότρυνε να κόψουμε μισθούς και συντάξεις και έστελνε τον κόσμο να τρώει από τα σκουπίδια εκείνος έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ… Είναι ντροπή για την δημοκρατική παράταξη να ηγείται αυτής ο Ευάγγελος Βενιζέλος".
Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Ρήγα ο οποίος επιτέθηκε στον κ Ραγκούση λέγοντας πως "τα λέτε αυτά γιατί κατέχεστε από πολιτική εμπάθεια και μίσος κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου".
Ανοιχτό είναι επίσης το ενδεχόμενο διεύρυνσης του κατηγορητηρίου κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αναφορικά με την υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ"