Πάρε την Παιανία σου ..δεν σε θέλει ο λαός !

Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος με ότι γίνεται στον Παναθηναϊκό ...Αλλά οι παρακάτω δηλώσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη ...περι τζάμπα κλπ μάλλον ατυχείς είναι ...Τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό ..και δεν άφησαν ούτε  πετραδάκι... Ο ΠΑΟ είναι ιδέα ... Ας το καταλάβουν αυτό !

Λάβρος εναντίον της τωρινής διοίκησης του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίλησε για την Παιανία και εξέφρασε την ενόχληση του για τα υβριστικά συνθήματα εις βάρος της οικογένειας του. 

Έχει να μιλήσει πολύ καιρό αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει τότε υπάρχει θέμα. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μίλησε για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και το τι ακριβώς έγινε ενώ τόνισε πως το τζάμπα πλέον τελείωσε.

Διαβάστε όσα είπε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην Livesport:

«Η ΠΑΕ ήταν αυτή που απευθύνθηκε σε ανεξάρτητη εταιρεία, σε εκτιμητή μεσίτη και ρώτησε σχετικά με την ενοικίαση της Παιανίας. Επί της τιμής αυτής που της δόθηκε από την μεσιτική εταιρεία (1,8 εκ. ευρώ), εγώ έκανα έκπτωση 600.000 ευρώ. Το τσάμπα τελείωσε. Το ξαναλέω, η ΠΑΕ ζήτησε να μάθει πόσο είναι το ενοίκιο της ΠΑΕ. Εγώ δεν κάνω δωρεά. Αρκετά…»