Ζήγρας: Παρέλαβα βαλίτσα με 80 εκατ. δραχμές για λογαριασμό του Άκη

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου με νέα αποκαλυπτικά στοιχεία της διαδρομής του μαύρου χρήματος να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τουλάχιστον 80 εκατομμύρια δραχμές περιείχε η βαλίστα που παρέλαβε ο Νίκος Ζήγρας από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη για λογαριασμό του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως δήλωσε ο ίδιος ο εξάδελφος του πρώην υπουργού σήμερα στο δικαστήριο.

Ο Νίκος Ζήγρας δήλωσε πως δεν γνώριζε και δεν είχε καμία συναλλακτική επαφή με την Αρετή Τσοχατζόπουλου ούτε με την σύζυγο του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη.

«Όλες οι συναλλαγές γίνονταν με τον Άκη και για τον Άκη Τσοχατζόπουλο» υποστήριξε. Πάντως ο δικηγόρος δήλωσε πως υπήρχε έμβασμα σε λογαριασμό της κυρίας Βίκυς Σταμάτη στην Εθνική Τράπεζα από το 1997 πολύ πριν ο Άκης την παντρευτεί. Από την άλλη, ο πρώην γενικός διευθυντής του υπουργείου Άμυνας. κ. Γ. Σπώκος δήλωσε πως το 1997, οπότε και έγιναν οι πρώτες καταβολές του μαύρου χρήματος, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βλάχο, δεν υπήρχε απόφαση του ΚΥΣΕΑ για τα εξοπλιστικά προγράμματα ούτε για τα προγράμματα της ρωσικής εταιρείας, ΑΝΤΕΥ. 
http://newpost.gr/