Όλοι αθώοι για την υπόθεση του ροζ DVD και την απόπειρα αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου

Ακόμα και τα blogs κυνηγούσαν τότε να συλλάβουν!
Δύο άνθρωποι προφυλακίστηκαν.... Και ένας άνθρωπος πήγε να αυτοκτονήσει ! Και όλα αυτά για ένα ροζ σκάνδαλο ενός ανθρώπου που πίστευε οτι επειδή ήταν κολλητός της Νατάσας Καραμανλή και στο περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού...μπορούσε να γαμ...και να ασκεί όπως ασκούσε εξουσία...
Και όταν τα κόλπα του έγιναν μέσω πίεσης ή εκβίασης σε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση και αυτός  έκανε σάλτε μορτάλε ... Κατασκεύασαν μέσο των μηχανισμών εξουσίας ...ενόχους έβαζαν κόσμο στη φυλακή έκαναν ένα σήριαλ για να ξεπλύνουν την διαφθορά και την βρωμιά του καθεστώτος . Σε άλλη χώρα ! Δεν θα ανοιγε μύτη και ο κάθε Ζαχόπουλος θα ήταν ελεγχόμενος.. Και η αποκάλυψη του τύπου ( άσχετα της σκοπιμότητας αν υπήρχε ) εύσημο Δείτε θέμα:

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο της Αθήνας όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της διακίνησης του ροζ dvd με πρωταγωνιστές τον πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστο Ζαχόπουλο και την άλλοτε συμβασιούχο Εύη Τσέκου.
Συγκεκριμένα οι δικαστές για νομικούς λόγους ερμηνεύοντας το νόμο για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων έκριναν αθώους τους : εκδότη Θέμο Αναστασιάδη, την Εύη Τσέκου, τον δικηγόρο Χρήστο Νικολουτσόπουλο και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη.
Επίσης οι δικαστές κατά πλειοψηφία κήρυξαν αθώα την Τσέκου και για την πράξη της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του Ζαχόπουλου.
http://www.koutipandoras.gr/